Premier League

Így alázták a bukmékerek Lukakut

  • varin
megosztom

A belga támadó képtelen betalálni az Old Traffordon, amely tényre a fogadóirodák is lecsaptak.

Tovább folytatódik a Manchester United és Romelu Lukaku vesszőfutása is. A Vörös Ördögök szerda este mindössze 2-2-es döntetlent értek el az Arsenal ellen, ami azt jelenti, tovább nyúlik nyeretlenségi szériájuk. Mourinho egyik legnagyobb sztárja, Romelu Lukaku mindössze 27 percet kapott a trénertől, amely alatt nem sikerült megváltania a világot. Hazai pályán ez persze a "papírforma", hiszen idénybeli öt találatát egyaránt idegenben szerezte.

Az egyik angol buki kapva kapott az alkalmon és oddsokba öntötte a mostanság igencsak bénázó Lukaku teljesítményét. Ám a szokásoktól eltérő módon nem arra lehetett fogadni, hogy gólt lő, netán gólpasszt ad, ennél sokkal humorosabb volt az iroda.

Fotó: Twitter

3-szoros szorzót kínáltak ugyanis arra, hogy Lukaku a mérkőzés során kicselezi magát az alapvonalról, míg 3.50-ért fogadhattunk arra, hogy elesik majd a labdában a 25 éves csillag. Azok jártak egyébként a legjobban, akik arra tippeltek, hogy Lukaku nem fog kezdeni, ők 3-szoros pénzzel lettek gazdagabbak.

Ami a további számokat illeti, 51-szeres pénzt ért volna egy öngól, 34-szereset egy gólpassz valamelyik Arsenal-játékosnak, 8-szorosat, ha rögtön bedobás után rálő egy labdát, míg 6-szorosat, ha már az első 45 percben lecserélik.


A Manchester United 15 forduló elteltével mindössze a 8. helyen áll, holtversenyben a Bournemouth és az Everton együttesével, lemaradásuk 18 egység a Manchester Cityhez képest.

Hétvégén azonban mind a MU-nak, mind Lukakunak megszakadhat a szériája, hiszen az Álmok színházába az utolsó helyezett, ám immáron Ranieri által fémjelzett Fulham látogat. A hazai győzelem 1.30-as szorzóval fogadható, míg egy Lukaku-gólra 1.83 az odds a    -ön.

[2782111] 2018-12-08 16:00:00 Manchester United - Fulhamx;
megosztom