Sportfogadás

Erre azért mi sem számítottunk - komoly pluszban zártuk a csoportkört

megosztom

Befejeződött a női kézi Eb első szakasza, így megnéztük, hogyan sikerül zárnia tippjeinknek a csoportkört.

Csütörtöktől immáron csak 12 csapattal folytatódik tovább a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság. A csapatokat két hatfős középdöntős csoportba sorolták, ahol további három csoportkört rendeznek meg.  A válogatottak az első csoportkörből hozott pontjaikhoz gyűjtik a további egységeket, majd végül a szextettek első két helyezettje kerül be az elődöntőbe.

Na de ennyit a lebonyolításról, most vegyünk egy pillantást az Eb-re idáig leadott tippekre.

Két tippmesterünk minden játéknapra jelentkezik egy kombival az Unibet kínálatából és az első hat nap után bizony jár a kalapemelés, hiszen 5-1 arányban zöldültek a tippek. Azért ez a meglepetésektől sem mentes nagy női tornán kiváló kezdésnek nevezhető.

Bár az első napon a házigazda franciák zakója meglepte a fiúkat, a folytatás már sokkal jobban sikerült, hiszen sorozatban öt nyerő napot is sikerült összehozni.

Ez a számok nyelvén annyit tesz, hogy 83 százalékos találati arány mellett +52,58 százalékos ROI-t sikerült elérni.

Na persze itt még nem áll meg az élet, hiszen a torna lényegi része csak most kezdődik, így kíváncsian várjuk, hogyan sikerül a folytatás. A középdöntő első fordulós meccseire már ki is jött az első kombi.

hatharom.com:  A tippek cikkek formájában érhetőek el az oldalon, de fel is iratkozhatsz a hatharom-team csapatsportok tippmesteri profiljára és ingyenes megkapod a tippeket e-mailen is!

Napi tippek az Eb-re    
  Odds Tét Profit
1. nap 1.77 5 -5
2. nap 1.73 5 +3,65
3.nap 1.86 5 +4,30
4.nap 1.88 5 +4,40
5.nap 1.60 6 +3,60
6.nap 2.07 5 +5,35
Átlagodds: 1.81; Összes tét: 31, Profit: +16,3 ; ROI: +52,58 %

unibet

 

megosztom