Női kézi Eb 2018

A franciák és a svédek meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Csütörtökön megkezdődnek a középdöntős küzdelmek a női kézilabda Európa-bajnokságon, naná, hogy ez sem maradhat ki a szórásból!

Leynaudék a dánokon is átléphetnek. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Dánia-Franciaország
Tipp: Franciaország
Odds: 1.25 @ Unibet

Franciaország és Dánia is két ponttal érkezett a középdöntőbe, ám ezek közt mégis nagy különbség van. A csoportkör záró fordulójában a franciák ugyanis öt góllal győzték le Montenegrót és ezt a két pontot hozták magukkal, míg a dánok ugyanekkora különbséggel kaptak ki a szerbektől, így számukra a svédek elleni szerencsésen megszerzett - időn túli kivédett hetes - két pont van a nevük mellett.

A felek közül a franciáknak van minőségibb csapatuk, jobb formában vannak, hazai környezetben játszhatnak, ráadásul nem is hibázhatnak csütörtökön, ha ott akarnak lenni a négy között, már pedig a regnáló világbajnoknak ez a legfőbb célja. Szerintünk össze is jön a hazaiknak a siker, amit az eddigiek mellett a felek két héttel ezelőtti, norvégiai - tehát semleges pályán lejátszott - mérkőzésére is alapozhatunk, ahol a franciák 22-20-ra verték a dánokat.

unibet

Svédország - Montenegró
Tipp: Svédország +3,5
Odds: 1.43 @ Unibet

A bukik és a fogadók is úgy gondolják, hogy ennek a meccsnek Montenegró az egyértelmű favoritja. A két csapat közvetlenül az Eb előtt kétszer is megmérkőzött egymással és mind a két meccset a balkániak nyerték meg - egyaránt két-két góllal.

A svéd csapat viszont elég jó tartásról tett tanúbizonyságot, hiszen a csoportkörben mindhárom meccsük egygólos különbséggel ért véget.

Nagyon komoly tétje van ennek a meccsnek, hiszen Montenegró egy vereséggel lemondhat a továbbjutásról, míg a svédek egy győzelemmel életben tarthatják elődöntős álmaikat.

Szoros, döntetlenközeli eredményt várunk a felektől, így az underdogra kínált +3,5-s hendikep szerintünk vállalható opció.

hatharom.com
Dánia-Franciaország Franciaország
Svédország - Montenegró Svédország +3,5
1.79 @    

Fogadási határidő: csütörtök, 18:00

megosztom