Spanyol foci

1.80-as tippünk van a Real kupameccsére

megosztom

A Blancók négygólos előnyből várják a visszavágót és újra simázhatják az alsóbb osztályos Melillát.

1x2     
Real Madrid Döntetlen Melilla
1.10 10.00 19.00

Csütörtökön késő délután a Real Madrid a Melilla csapatával küzd meg a Copa del Rey legjobb 16 közé jutásáért. Október végén az odavágón Ramosék 4-0-ra verték harmadosztályú ellenfelüket, tehát már a csoda sem nagyon segíthet a kiscsapaton.

A nemrégiben állandó edzővé kinevezett Santiago Solari irányítása alatt egész jól muzsikál a Real. Az utóbbi hét meccsükből hatot megnyertek - legutóbb a Valenciánál bizonyultak jobbnak. A 2-0-s győzelem által jelenleg öt egységgel vannak az éllovas Barca mögött, ami nem egy ledolgozhatatlan különbség. A BL-ben is szép eredményt értek el, hiszen a hazai pályán szinte verhetetlen Romát sikerült két gólos különbséggel verniük.

Solari fiai az utóbbi hét meccsükből öt alkalommal nem kaptak gólt. fotó: Real Madrid Official

A csütörtöki kupameccsel kapcsolatban Solari az alábbiakat mondta a sajtónak. "Az első legen remek teljesítménnyel rukkoltunk elő, jó volt a hozzáállásunk és elég intenzívek voltunk. A Segunda B Divízió eléggé alulértékelt, hiszen csapatai meglepően jó focit játszanak

Minden játékosom és a Castillások is intenzíven készülnek és ezt szeretném a pályán is viszont látni.

- mondta a 42 éves taktikus. 

A Copa del Rey-t az utóbbi években a Barcelona dominálta - Ramosék 2014 óta nem nyerték meg és ha a hektikus szezonjuk folytatódik, lehet, hogy ez lesz az egyetlen trófea, amelyet idén a magasba emelhetnek.

A saját osztályában a Melilla elég jó formát mutatott az utóbbi hetekben. Az afrikai kontinensen elterülő spanyol város csapata zsinórban öt meccset nyert a Segunda B Divízióban, bár ez aligha mérvadó akkor, amikor az ország egyik legjobb csapatának otthonában lépnek pályára. 

Még ha Solari egyes kulcsjátékosok pihentetése mellet is döntene, a különbséget akkor is zongorázni lehet a felek között, így nem kizárható egy újabb fölényes győzelem a madridiaknak. Azonban az ilyen arányú első meccsek után gyakran takarékra teszi magát az előnyben lévő fél, így a hendis Real nyeretés helyett az alábbi tippet játsszuk meg.

 

  • Real Madrid nyer + mindkét csapat szerez gólt - nem @1.80   

 

[2910421] 2018-12-06 16:15:00 Real Madrid - Melillax;
megosztom