Exkluzív

Velünk nem maradsz le semmiről

Címkék:
megosztom

Nemcsak a focirajongóké a hatharom.com, főoldalunkon a legfontosabb kézilabda, kosárlabda, amerikai foci és tenisz mérkőzések is élőben követhetőek.

Ahogy azt már a hatharom.com-on megszokhattátok, igyekszünk a honlapot folyamatosan megújítani, és időről-időre újabb szolgáltatásokkal bővíteni. Idén nemcsak a Tippek oldalt újítottuk meg, de a legjobb logibetes tippeket is megkaphatjuk partneroldalunk jóvoltából, ráadásul ingyen. Népszerű hűségrendszerünket újragondoltuk, és ezentúl Mikronnal jutalmazzuk törzsközönségünket. 

Egy sporttal foglalkozó honlapról természetesen az eredmények sem hiányozhatnak, így igyekszünk kiszolgálni azokat is, akik a hatharom.com-on követik figyelemmel kedvenceik összecsapásait, vagy a főoldalunkon időzve izgulnak a szelvényeikért. Az élő eredménykövető modulunkat éppen ezért a labdarúgás mellett újabb sportágakkal bővítettük, így ezentúl az amerikai sportok, a kézilabda és a tenisz szerelmesei sem maradnak le semmiről, ha a hatharom.com főoldalát böngészik. 

A nyitó oldalon ugyanis igyekszünk az aktuális sportesemények közül a legnépszerűbbekről élőben is beszámolni. Ha szeretnétek tudni, hogy áll a meccs, vessetek egy pillantást a hatharom.com nyitó oldalára, és azonnal tudni fogjátok, mi az eredmény. 

Akinek bővebb információra van szüksége, kattintson a meccs eredményére, vagy az  INFO / LIVE gombok egyikére, és máris az esemény aloldalán találja magát, ahol rápillanthat a tabellára, megtudhatja mit játszottak a felek korábban egymás ellen, valamint rengeteg egyéb statisztika közül csemegézhet fogadásaihoz. Természetesen egy-egy adatba néha hiba csúszhat, főleg a focimeccsek előzetesen várt felállásai kapcsán érdemes érdeklődni a csapatok hivatalos honlapján. 

Igyekeztük a főoldalra kiemelni a legfontosabb bajnokságok, tornák eseményeit, emellett érdemes az egyes sportágak ikonjait is kattintgatni, ugyanis olyan sorozatokra is rá lehet bukkanni a különböző sportok alatt, melyek első blikkre nem látszanak.

Többek között a női kézilabda-Eb összes mérkőzését élőben követhetitek a hatharom.com főoldalán.

Emellett az amerikai major sportok kiemelt bajnokságai, a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmei valamint a népszerű csapatsportágak világversenyei is figyelemmel kísérhetők főoldalunkon.

A fejlesztésekkel az év vége felé közeledve sem állunk meg, érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani decemberben is, ugyanis további újdonságokkal készülünk, ráadásul egy nagy meglepetést is tartogatunk karácsonyra. 

megosztom