Magyar foci

Bankernek tűnik a Fradi sikere - oddsok az NB I-re

  • ivan

Kiesési rangadó Miskolcon, éremcsata Debrecenben és bajnokfogadás Újpesten. A 17. forduló párosításai és az oddsok.

Hétvégén a 2018-as év utolsó előtti NB I-es fordulóját rendezik, az OTP Bank Liga 17. fordulójában a listavezető Ferencváros hazai pályán, míg a címvédő Vidi Újpesten lép pályára. Kiesési rangadót is rendeznek, a Diósgyőr és a Kisvárda találkozója klasszikus hatpontos derbinek tűnik. De lássuk az oddsokat!

Az MTK - Haladás találkozón két csalódott csapat lép majd pályára, hiszen az előző körben mindkét csapat több pontot remélhetett. A fővárosiak egészen pocsék helyzetkihasználással tudták le a Loki elleni meccsüket, ezt pedig a Debrecen köszönte szépen is elvitte a három pontot a Hidegkutiból. A Haladás a DVTK elleni hazai rangadót szerette volna behúzni, de a közvetlen rivális ellen csak egy remi jött össze,így Horváth Ferencék maradtak a tabella alján.

A bukik hazait várnak ebben a párosban, de 1.55-ért nem sok érték lapul Torghelléék sikerében, az MTK mintha picit belefáradt volna az őszi szezonba. A Halinak kell a pont, aligha nyílnak majd ki, szóval itt inkább a gólok ellen lehet érdemes fogadni. Persze majd az oddsok függvényében.

A Debrecen - Honvéd meccset háromesélyesnek vélik az oddsmesterek és ezzel mi is egyet tudunk érteni. A Kispest három kör óta nyeretlen, Debrecenben pedig legutóbbi két meccsét elbukta. Vannak ennél a párosításnál egyszerűbb meccsek is ebben a fordulóban, így inkább ezt békén hagynánk.

A Puskás Akadémia - Paks meccsen is bármi előfordulhat, de tekintve a felcsútiak kiváló hazai formáját, hajlunk rá, hogy veressük a tolnaiakat. A Paks nagyon súlytalan volt a Fradi ellen, idegenben szeptember óta nem tudott bajnokit nyerni. A PFLA kettes feletti szorzójából kiindulva ajánlatos levédeni a döntetlent egy DNB-s vagy egy -0.25-s hendikeppel.

A forduló egyik legérdekesebb meccsét rendezik majd a Groupama Arénában, ahol a Fradi a Mezőkövesdet fogadja. A borsodiak bajnoki szereplésére kevesen számítottak, Kuttor Attila legénysége ugyanis holtversenyben a negyedik helyen áll a tabellán. Nagy masszív, rakkolós társaság jött össze Kövesden, a kellemetlen stílusról pedig a Vidi is tudna mesélni. A Fradinak tehát nagyon észnél kell majd lennie, főleg, hogy az utolsó őszi kanyarban majd Fehérvárra látogat - szurkolói nélkül. Hiába 1.30 a szorzó, szerintünk ez a forduló egyik legbiztosabb tippje lehet.

Abszolút kiesési rangadót rendeznek Miskolcon, hiszen a DVTK a Kisvárdát fogadja. A Diósgyőr az utolsó három fordulóban hét pontot gyűjtött, ami egyértelműen javuló tendencia, így hazai pályán ez a meccs kis túlzással az évad meccse is lehet a hazaiaknak. A Kisvárda a kupában hosszabbításra kényszerült Szentlőrincen és nem is B-csapattal állt fel. Nyáron 1-1-re végeztek a felek, egy iksz-közeli eredmény most is benne van a pakliban, de a vendégek sikerére azért kevesebb sanszot látunk.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a forduló rangadója, az Újpest - Vidi. Elég pofás szorzót kaphatunk a címvédő győzelmére,de egy DNB-s vagy egy ázsiai hendikepes (-0.25) fogadás itt is biztosítékot jelenthet. Az Újpest 2016 óta nem tudta legyűrni a Vidit, a kövesdi és a Paks elleni remi alapján a forma sincs most a toppon, ezzel szemben Juhászék a Honvéd ellen elég stabilnak tűntek.

Ti mire fogadtok a hétvégi fordulóból?

 

268681