Női kézi Eb 2018

A hollandokra és a lányainkra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

fra2018.ehf-euro.com

Hollandia - Horvátország
Tipp: Gólok száma 49.5 felett
Odds: 1.50@ Unibet

A hollandok már továbbjutottak és ez a meccs egyáltalán nem számít nekik, mivel Horvátország biztos kieső, így az ellenük szerzett pontokat nem viszik tovább a középdöntőbe. Szóval a képlet elég egyszerű, Hollandiának elég a győzelem az önbizalom fenntartásához, a különbség teljesen érdektelen.

Grooték kétszer is 28 gólt dobtak, a gyengécske horvátok ellen is inkább a támadójátékra építhetnek, mintsem a kemény védekezésre. A horvátok számára nincs mit veszíteni, lehet lazán játszani.

A két csapat match upja nagyon kedvező a tippünknek, bár az is igaz, hogy a négy évvel ezelőtti találkozókból sok következtetést nem szabad levonni. Szerintünk viszont az 50 gól leeshet, a hollandok 30 gól körül termelhetnek és a horvátok is eljuthatnak végre 20 dobott gólig.

unibet

Magyarország-Spanyolország
Tipp: Magyarország +4,5
Odds: 1.38 @ Unibet

Mindkét fél továbbjutott már a középdöntőbe, azonban ez meccs komoly téttel bír, hiszen ezen dől el, hogy melyik fél mennyi pontot visz tovább magával. Köszönhetően annak, mivel mindkét alakulat kikapott a hollandoktól, így perpillanat nullapontos, már, ami a középdöntőbeli pontszámot illeti.

Emiatt illetve a felek habitusából kiindulva, egy lassú, defenzív, szoros meccset várunk, ahol nem a gólok dominálnak majd. Így pedig szerintünk nem lesz a spanyolok irányába legalább öt gól, ami egyébként is meglepetés volna, figyelembe véve az elmúlt jó pár év egymás elleni eredményeit.

hatharom.com
Hollandia - Horvátország Gólok száma 49.5 felett
Magyarország-Spanyolország Magyarország +4,5
2.07 @    

Fogadási határidő: szerda, 18:00

megosztom