Átigazolás

Meglepően jó pénzt kereshetünk Ibrával

  • varin
megosztom

A bukik szerint nem lesz a svéd csodacsatár a Milan játékosa február elején. Szerintünk viszont igen.

Hosszú hetek óta téma Zlatan Ibrahimovic Milanba való visszatérése, amely minden szereplőt igen boldoggá tenne. Nemrég Paolo Maldini, a Milan igazgatója úgy nyilatkozott, a klub közel áll ahhoz, hogy ismét soraiban tudja a hórihorgas gólvágót, a céljuk pedig az, hogy már januárban megkössék az üzletet. Az odds mégis igen korrekt.

Fotó: Gazzetta

Az     ugyanis 3.50-szeres pénzt fizetne, ha a transzfer már február 3-a előtt realizálódna, amely látva a híreket és a felek szándékát, teljesen valós forgatókönyvnek tűnik.

Ibra 2010-12-ben futballozott a milánói klubnál, ebben az időszakban 61 meccsen 42 gólt szerzett.

Habár mind a Juvéban, mind az Interben több mérkőzést játszott a 37 éves játékos, mindig is azt vallotta, Milánóban érezte magát igazán jól Olaszországban.

Mint ismert, Zlatan tavasszal igazolt Manchesterből az LA Galaxyhoz, ahol hamar tudatta a világgal, hogy ő még nem az a játékos, akinek feltétlenül levezetnie kéne egy amerikai csapatban. Irányításával azonban a Galaxy nem jutott a rájátszásba. Ibrahimovicot egyébként 2019 december 31-ig szerződés köti az MLS-csapathoz, ám mivel az amerikai bajnokság csak márciusában kezdődik, néhány hónap szabadideje biztosan lesz a svéd játékosnak, de Milánóban a hírek szerint egy-másfél évre terveznek egykori játékosukkal.

Ti mit gondolt, van érték az oddsban, érdemes lecsapni a 3.50-re? Szerintünk nagyon is!
hatharom.com
Ibrahimovic február 3-án a Milan játékosa lesz
Unibet @3.50
unibet
megosztom