Magyar Kupa

Meglepetésre készül a Vasas, gondban a Debrecen

megosztom

Kedden este a Vasas a Debrecent fogadja a Magyar Kupában. Az angyalföldiek az edzőváltásnak köszönhetően feltámadtak és fogadkoznak.

A Magyar Kupa nyolcadik fordulójának legnívósabb párosítását rendezik Újpesten, ahol az NB II-ben szereplő, de tavaly még élvonalbeli Vasas a Debrecent fogadja. A fogadóirodáknál a vendég hajdúságiak számítanak a favoritnak, hiszen Herczeg András együttesének sikere 1.60 körüli szorzón fogadható.

1x2     
Vasas Döntetlen Debrecen
4.50 3.75 1.65

A Vasas néhány héttel ezelőtt menesztette Kiss Károlyt a kispadról, helyére pedig korábbi szakemberét, Szanyó Károlyt ültette. Szanyóval a Vasas egyelőre hibátlan, a Cegléd után a bajnokaspiráns Zalaegerszeget is legyőzte, utóbbit ráadásul idegenben, három gólt is szerezve.

Érthető, hogy Angyalföldön újra kisütött a nap, a kedden esedékes Debrecen elleni találkozón pedig semmi veszítenivalója nincs a piros-kékeknek.

vasassc.hu

"Remélem, tudjuk folytatni a megkezdett sorozatunkat, még akkor is, ha a Debrecen egy magasabb minőséget képvisel hazai szinten. Egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, úgy kell pályára lépnünk, hogy képesek legyünk akár meglepetést is okozni. Nekik utazniuk kell majd, aminek lehet befolyása, ahogy annak is, hogy pályaválasztók vagyunk, de önmagában ezekre a körülményekre alapozni nem lenne kifejezetten bölcs dolog. Készülünk a mérkőzésre, és reméljük, hogy sok szurkoló kilátogat majd a találkozóra" - nyilatkozta Talabér Attila a vasassc.hu-nak.

A Debrecen a hétvégén nagyon fontos győzelmet aratott a bajnokságban, az MTK legyűrése közben azonban több sérülés is beesett, így a keddi meccsen Herczeg Andrásnak biztosan fel kell forgatni a csapatát.

"Sajnos akadnak problémáink, ugyanis Tőzsér Dani már régebben kiesett, Csősz Ricsi és Kusnyír Erik az MTK elleni találkozón sérült meg, Könyves Norbi bokája kifordult egy edzésen, továbbá Bényei Balázs bokasérülése is kiújult. Érzékeny veszteségek a számunkra, ettől függetlenül az a célunk, hogy továbbjussunk a fővárosiak ellen. Az elmúlt két meccsén jól szerepelt a Vasas, az eredményei figyelemre méltóak. Új szakvezetővel dolgoznak, ráadásul a keretükben tehetséges labdarúgók, U21-es válogatott játékosok és NB I-es futballisták is vannak. Odafigyelve kell pályára lépnünk ellenük" - nyilatkozta a tréner a Loki honlapjának.

A két csapat a tavalyi bajnokságban változatos eredményekkel párosuló meccseket játszott egymással, a Loki kétszer is kitömte a Vasast (4-1, 5-1), de legutóbb áprilisban az angyalföldiek nyertek a Nagyerdőben (2-3).

A Debrecen nyilván szeretné megőrizni az esélyét, hogy akár a kupán keresztül is kiléphessen a nemzetközi porondra, a Vasason pedig semmi nyomás nincs az eredmény miatt. Ha nem lenne ilyen pocsék az idő, akkor egy overt be lehetne húzni a meccs előtt is, de jobban járunk, ha megvárjuk a hivatalos kezdőcsapatokat és a bet365-nél élőben keresünk egy jó tippet erre a meccsre.

Szerinted mire érdemes fogadni a Vasas - Lokin?

 

bet365
megosztom