Női kézi Eb 2018

A franciák és a svédek meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Keddre a franciák és a svédek meccseiből összeállított kombival nyernénk.

A franciáktól legalább egy döntetlent várunk kedd este. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Franciaország - Montenegró
Tipp: Franciaország vagy döntetlen
Odds: 1.30@ Unibet

Már mindkét csapat továbbjutott a középdöntőbe, de ettől függetlenül ennek a meccsnek nagyon komoly tétje van, hiszen az itt megszerzett pontokat továbbviszik a következő szakaszba.

A franciák az oroszok elleni betlit követően lemosták a pályáról Szlovéniát, a magabiztos győzelem pedig lökést adhat a folytatásra. Montenegró is igen masszív ezen az Eb-n, de hazai pályán a francia csapat élvezheti a játékvezetők támogatását is, hiszen az EHF-nek nem érdeke, hogy a házigazda rosszul szerepeljen.

A tavalyi vb-n a franciák hárommal legyőzték Montenegrót, egy szoros mérkőzésen most is felülkerekedhetnek. 

unibet

Svédország-Lengyelország
Tipp: Svédország
Odds: 1.23 @ Unibet

Ki-ki meccsre készül Svédország és Lengyelország, hiszen, a svédeknek mindenképp pontot kell szerezniük a továbbjutáshoz, és ekkor két egységet vinnének a középdöntőbe, míg a lengyelek győzelmi kényszerben lépnek pályára, mivel csak ez esetben lenne esélyük továbbjutni, igaz, 0 ponttal.

Azonban, ha megnézzük a felek eddigi teljesítményét, akkor nem csoda, hogy ekkora favoritnak számít a skandináv válogatott, hiszen a dánoktól szerencsétlen körülmények között kaptak ki egy találattal, míg a szerbeket ugyanennyivel nyomták le. Ezzel szemben a lengyelek mindkét eddig találkozójukat egyaránt hét (!) góllal veszítették el, és mindkét meccsükön a második játék részre estek szét.

A felek közt tehát nagy a differencia, és mivel kézilabdában nem lehet döntetlenre játszani, ezért a svédek győzelme mellett tesszük le voksunkat.

hatharom.com
Franciaország-Montenegró Franciaország vagy döntetlen
Svédország-Lengyelország Svédország
1.60 @    

Fogadási határidő: kedd, 18:00

megosztom