Sportműsor

MU-Arsenal, Juve-Inter, Magyar Kupa - erre figyelj a hétköznapokon

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás

Angliában hétközi fordulót rendeznek, a 15. játéknap rangadóján pedig a Manchester United az Arsenalt (H: 2.04 D: 3.40 V: 3.50) fogadja. A Manchester City a Watford, a Liverpool a Burnley, a Chelsea a Wolves vendége lesz, míg a Tottenham a Southamptont látja vendégül.

A Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutás lesz a tét kedden és szerdán, a forduló legnagyobb érdeklődéssel bíró találkozóján a Vasas a Debrecent fogadja. A Ferencváros Sényőre, a Honvéd Tiszaújvároshoz, a Vidi Budafokra, míg az Újpest Kaposvárra utazik.

Németországban is kupamérkőzéseket rendeznek, de ott egy körrel előrébb tartanak, hiszen a DFB Kupában a tét már a legjobb nyolc közé jutás. A fordulóban pedig kétségkívül a magyarországi futballfanatikusok a Hertha-Bayern meccset kísérik majd kiemelt figyelemmel, ahol a bajorok az esélyesebbek.

Olaszországban pénteken rendezik a Derby d'Italia-t, vagyis a Juventus-Inter (H: 1.50 D: 3.80 V: 7.50) rangadót, amely meccs a     szerint a hazaiaknak áll.

  • Watford-Manchester City, Spíler TV1, kedd 21:00
  • Manchester United-Arsenal, Spíler TV1, szerda 21:00
  • Vasas-Debrecen, M4 Sport, kedd 20:00
  • Sényő-Ferencváros, M4 Sport, szerda 12:00
  • Hertha-Bayern München, csütörtök 20:45
  • Juventus-Inter DIGI Sport1, péntek 20.30

 

Fokozódnak az izgalmak a női kézilabda Európa-bajnokságon. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Kézilabda, NFL

A női kézilabda Európa-bajnokságon fokozódnak az izgalmak, hiszen szerdán véget érnek a csoportküzdelmek, de csütörtökön már kezdődik is a középdöntő. A mieink hétfőn Horvátországgal, szerdán pedig Spanyolországgal mérkőznek meg és reményeink szerint péntektől érdekeltek lesznek a középdöntőben.

Az NFL-ben a szokásoknak megfelelően két hajnali meccset is rendeznek, amelyekkel kapcsolatosan LuckyLuck biztosan játékba küld egy-két speciális tippet. Érdemes lesz velünk tartanotok, mert tippmesterünk remek szezont fut.

  • Női kézilabda Európa-bajnokság, M4 Sport és Sport TV csütörtöktől december 16-ig
  • Philadelphia Eagles-Washington Redskins, Sport2, kedd 02:15
  • Tennessee Titans-Jacksonville Jaguars, Sport2, péntek 02:20

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?

 

megosztom