NFL

Könnyen ülhet az over a Rézbőrű 18-asra a sérülésektől tizedelt Sasok ellen - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

A Philadelphia Eagles és a Washington Redskins rangadójával zárul az NFL alapszakaszának 13. játékhete.

Egyik csapatnak sem jött jól a Dallas bravúrgyőzelme a New Orleans ellen, ugyanis így mind a Philadelphia, mind pedig a Washington lépéshátrányba került a csoportelsőségért vívott csatában. A tavalyi bajnoknak ez a 'must win' kategóriájú meccs, és nem csak azért, mert a három gárda közül egyedüliként az Eagles áll negatív mérleggel, hanem mert az ellenfél két hete elveszítette a kezdő irányítóját, illetve számtalan játékost a támadófalból. A sérülésekkel viszont Philly-nek sem volt szerencséje, hiszen a secondary-ből sorra dőltek ki az emberek. Mi most ezt próbáljuk meglovagolni, méghozzá a fővárosiak 18-as mezébe bújt elkapójával.

Nagy meccse lehet Josh Doctsonnak a sérülésektől tizedelt Eagles ellen. - Fotó: NFL

Josh Doctsont 2016-ban az első körben választotta ki a Redskins, ám egy Achilles-sérülés miatt a fiatal elkapó nem tudott igazán berobbanni a ligába. Idén teljes szezont fut, de a számai nem túlzottan erősek, azonban ez nagyban köszönhető annak, hogy Alex Smith kapta meg a karmesteri pálcát, aki nem a bombaátadásiról híres.

Smith két hete brutális sérülést szenvedett, helyét pedig a veterán Colt McCoy vette át, aki a Dallas ellen éppen Doctson kezeit kereste a legtöbbször.

10 passzt dobott a fiatal elkapója irányába, amiből JD 6-ot szelídített meg és ebből 66 yardot tett be a közösbe. Ezzel a washingtoni 18-as idén először jutott 50 yard fölé. 

Doctson a Philly ellen ezt a teljesítményét akár rendesen meg is fejelheti, hiszen ahogyan fentebb írtuk, a hazaiak második vonalán brutális sérüléshullám söpört végig. Először is egész szezonra kidőlt Ronald Darby, majd a legjobb cornerüket követte a Sidney Jones, Avonte Maddox, Jalen Mills trió, illetve legutóbb Rasul Douglas is összeszedett egy sérülést. Doug Pederson így kénytelen volt draftolatlan szabad ügynököket csatasorba állítani, akik természetesen nem tudják ugyanazt a minőséget képviselni, mint az említett játékosok. Nagy kérdés, hogy közülük kit tudnak összedrótozni, a cikk írásának pillanatában Jones pályázik a legjobb eséllyel a visszatérésre. 

Az Eagles-nek egy reménysugár maradt, minél nagyobb nyomást kell a Washington gyenge lábakon álló támadófalára helyezni. Ez egy abszolút nyerhető match-up a hazaiaknak, viszont McCoy nem jön zavarba ha lábon kell megtenni a yardokat, illetve a gyors rövid passzok ismét ülhetnek Doctson irányába. A rutinos QB egyébként azt nyilatkozta, hogy bízik az elkapójában és a folyatásban is gyakran passzol majd az irányába. 

Philadelphia Eagles-Washington Redskins
hatharom.com
Játékos fogadó yardjai - Josh Doctson 42.5 felett
1.80 @     
Fogadási határidő: kedd, 02:15
bet365
megosztom