Bundesliga

Határeset ez a szorzó, de azért behúzzuk

megosztom

Kötelező győzelem előtt a hullámzó teljesítményt nyújtó Leverkusen a hat meccs óta nyeretlen Nürnberg ellen.

A Herthából érkezett Weiser bombagólt vágott az EL-ben. fotó: Leverkusen Official

A Bundesliga 13. fordulóját az idén kissé megzuhant Bayer Leverkusen a kiesőhelyen álló Nürnberg vendégeként zárja. A hétfői játéknapon sima vendégsikernek 'kéne' születnie, de a 13. kör aligha volt eddig szerencsés, így nem lepődnénk meg teljesen egy újabb blamán.

1x2    
Nürnberg Döntetlen Bayern Leverkusen
4.33 3.80 1.80

A Gyógyszergyáriak hatalmas meglepetésre csak a tabella alsó felében tengődnek mióta elrajtolt a 2018/19-es szezon. Heiko Herrlich fiai meglehetősen rapszodikusan szerepelnek és olykor még a gyengébb ellenfelekkel sem bírnak. Ami a legbosszantóbb lehet a trénernek, hogy nem tud élni a keretben rejlő potenciállal. 

Herrlich a Nürnberggel kapcsolatban az alábbiakat mondta a vasárnapi sajtótájékoztatón. "Néztem a legutóbbi meccsüket a Schalke ellen (5-2) és az eredmény nem adja vissza hitelesen a teljesítményüket. Arra számítok, hogy újfent nagyon egyben lesznek – hasonló meccs lesz, mint a Ludgoretz ellen, résen kell lennünk majd a kontráiknál.

Természetesen a három pontért utazunk Nürnbergbe, hiszen még messze vagyunk attól a pozíciótól ahol lenni szeretnénk.

- mondta a Leverkusen mestere.

Legutóbbi találkozójukon a Nürnberghez hasonlóan sereghajtó Stuttgartot verték Kevin Volland góljaival. A 10-szeres német válogatott csatár a csütörtöki EL-meccsre pihenőt kapott, így a Lever-drukkerek részben tőle várhatják az újabb pontszerző találatokat.

[2803812] 2018-12-03 20:30:00 Nürnberg - Bayer Leverkusenx

A szebb napokat is megélt, kilencszeres Bundesliga bajnok Nürnberg idén jutott vissza az élvonalba és célja egyértelműen a bennmaradás kiharcolása. Az már látszik, hogy ez piszok nehéz feladat lesz, amiben azonban bízhatnak, hogy saját közönségük előtt tűrhető ütemben termelik a pontokat. Az eddig gyűjtött tíz egységükből nyolcat a Max-Morlockban szedtek össze és például a Frankfurtot – amely tegnap hosszú idő után jól megégetett bennünket – is sikerült remire tartaniuk.

Azt azért tegyük hozzá, hogy inkább a szezon elején futottak jól és azóta komolyat zuhant a formájuk.

A Nürnberg az utóbbi hat Bundesliga összecsapásából mindössze két pontot sajtolt ki!

Ha azt nézzük, hogy a Nürnberg az utóbbi hat meccséből öt alkalommal kapott legalább két gólt és hogy ők rendelkeznek a liga leggyengébb védelmével (29 kapott találat), akkor már jobban érthetjük a bukik által kiszabott szorzókat. Vollandnak és társainak ki kell használniuk ezt a sebezhetőséget - véleményünk szerint újabb három egységgel gazdagodva ragadhatnak a mezőny első feléhez.

 

  • Leverkusen nyer @1.80    

 

[2803812] 2018-12-03 20:30:00 Nürnberg - Bayer Leverkusenx;
268479
megosztom