Női kézi Eb 2018

A magyarok és a hollandok meccsére fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. A hétfői napra a magyar csoportot szemeltük ki, két tippből állítottunk össze egy kombit.

Hollandia-Spanyolország
Tipp: Spanyolország +3,5
Odds: 1.46@ Unibet

Csoportrangadó, papíron ez dönt arról, hogy mely válogatott visz 4 pontot a középdöntőbe, és lesz esélye az elődöntőre. Ennek köszönhetően nem várunk nagy különbséget a felek között.

Főleg úgy nem, hogy a hollandok a mieinkkel a végjátékig megszenvedtek, míg a spanyolok voltaképp edzettek egy jót a horvátok ellen, hiszen nagyjából 15 percet követően eldőlt az a találkozó. Így pedig adja magát, hogy a spanyolokra fogadunk pluszos hendikeppel.

unibet

Horvátország - Magyarország
Tipp: Magyarország
Odds: 1.29 @ Unibet

Mindkét válogatott úgy számolhatott, hogy ezen a találkozón dőlhet el a továbbjutása a középdöntőbe. A mieink elég jó meccset hoztak össze a hollandokkal szemben és bizony ha a keretünk nem lenne ennyire rutintalan, akkor meg is nyerhettünk volna azt a találkozót.

A horvátok simán kikaptak a spanyoloktól, 30 perc után teljesen eldőlt a mérkőzés, de nem vagyunk benne biztosak, hogy mindent beleadtak azon a mérkőzésen.

Szerintünk meg tudjuk csinálni a győzelmet, de tipikus női meccsre számítunk, sok izgulással és technikai hibával, így a különbséget is szorosabbra várjuk. Ezzel együtt ezt a meccset hoznunk kell.

hatharom.com
Hollandia-Spanyolország Spanyolország +3,5
Horvátország - Magyarország Magyarország
1.88 @    

Fogadási határidő: hétfő, 18:00

megosztom