Sportfogadás

10 hónap tömény kaszálás a Logibeten - így teljesítettek a tippmesterek

megosztom

Íme az őszinte számok az elmúlt tíz hónapból. Ennyit nyerhettek a fogadók.

Kerek jubileumához érkezett a Logibet új, olcsóbb előfizetéses időszak - immáron tizedik hónapja, hogy a partneroldalunk nevetséges 19 euróért biztosít hozzáférést minden tippmester minden tippjéhez. Időről időre beszámoltunk az eredményekről most pedig ismételten elővettük a négyzetrácsos füzetet és megnéztük, hogyan teljesítettek a tippmesterek.

A 10 hónap statisztikái a legjobb tippmestereknél
Csoport Tippszám Profit ROI
Master 3433 +453.52 2.40%
Senior 1284 +310.94 4.07%

Mint az remekül látható a számok alapján is, a mindenkori seniorok és masterek brutális profitot termeltek az időszak alatt, ami remek bizonyítéka annak, hogy a Logibet értékelési rendszere kizárólag a legjobb tippmestereket helyezi előtérbe.

Számszerűsítve, ha valaki a 10 hónapban minden senior és master tippet egységenként 2000 forinttal játszott meg, az most 1 millió 529 ezer forinttal gazdagabb ember.

Ez a szám önmagáért beszél, és még ha beleszámoljuk azt is, hogy a usereknek olykor oddsesésekkel kell számolniuk, a profit még úgy is hatalmas.

Kik voltak a 10 hónap legjobbjai?

A masterek közül az elmúlt hónapok varinról és Tippegretáról szóltak. A Logibet vezető tippmestere közel háromezer tippel járult hozzá a közöshöz, amelyből +618 egységet ért el. Tippergretának ugyan volt néhány csendesebb időszaka, ám az általa termelt +261.23 egység is hatalmas kalapemelést érdemel, hiszen a 6.64%-os ROI önmagáért beszél.

A senioroknál napi2tutitipp ihletett formában van, +183 egységet nyert, míg vannak a kevés tippből nagyot nyerő tippmesterek, mint gorasz9 (+73 egység, 11%-os ROI), aprod1 (+53 egység, 13.3%-os ROI), steve94 (+35 egység, 11.77%-os ROI) vagy Noemail (+36 egység, 8.51%-os ROI). Ha pedig a stabilitást és a kiegyensúlyozottságot méltatjuk, akkor mindig első helyre kívánkozik Griezmann.

Griezmann ugyanis úgy áll idén +94 egységgel és 21.3%-os ROI-val, hogy továbbra sem volt egyetlen mínuszos hónapja sem 2018-ban.

Természetesen a táblázat szép zöld számaiba minden senior és master tipp is számít, tehát a statisztikákban az is benne van, aki esetleg már rookie vagy junior szintre esett vissza.

És hogy miért éri meg továbbra is a Logibettel tartani?

A fejlesztők nagy erőkkel dolgoznak egy remek és igencsak profitábilis újításon, amely garantálja, hogy az előfizetők előfizethessenek csak a legjobb tippmesterek legjobb tippjeire.

Egy olyan képlet megalkotásán ügyködnek, amilyen garantált a hosszútávú profit elérése, hiszen a hosszú-hosszú múlt megmutatta, működőképes lesz a formula. Mindezt pedig majd egy profitgaranciával teszik még teljesebbé, vagyis ha a tervünk mégsem termelne profitot az előfizetőknek, akkor az előfizetés sem került egy forintba sem.

A számok tehát reméljük, meggyőzőek, mi nagyon elégedettek vagyunk a partneroldalunk eredményeivel, így továbbra is arra buzdítunk mindenkit, 19 euróért tegyen egy próbát, és vegye ki a részét a kaszálásból.

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!

megosztom