NFL

Két papírforma tippet kombinálunk a tojáslabdás szelvényünkön

megosztom

A Los Angeles Ramstől és az Indianapolis Colts-tól is győzelmet várunk az NFL alapszakaszának 13. játékhetén.

Detroit Lions-Los Angeles Rams

A múlt heti történelmi Monday Night Footballon a Rams kifilézte a Chiefs védelmét és 54 pontot pakolt fel a táblára. Nos, a Lions védelme sem tartozik a liga elit egységei közé, és akkor még finoman fogalmazunk. Összesen három játékost lehet kiemelni. Snack Harrison hasznos a futások ellen, Ansah az egyetlen, aki nyomást tud helyezni az irányítóra és Darius Slay az egyedüli minőségi CB a csapatban. A többieket említeni is kár, és az biztos, hogy az említett három játékos kevés lesz ahhoz, hogy megfékezze ezt a brutálisan hatékony offense-t.

Ugyan a Rams védelmében is vannak problémák (főként a secondary-ben és a LB-sorban), így a Detroit is tud majd előrehaladni, azonban az O-Line és a védelmük gyengeségei miatt az egész meccs alatt nem fogják tudni tartani a lépest a Rams-szel. Mindezekből pedig az következik, hogy egy TD különbség legalább van a csapatok között a Rams javára.

Öt meccse veretlen az Indianapolis Colts. - Fotó: NFL

Jacksonville Jaguars-Indianapolis Colts

Érdemes rajta maradni a Colts-vonaton, ugyanis Andrew Luckék a múlt héten immáron zsinórban ötödik győzelmüket jegyezték, miután 27-24-re legyőzték a Miamit. Néhány hete ugyanígy járt a Jacksonville is, az odavágót 29-26-ra nyerte a Colts. A Jaguároknak gyakorlatilag ez volt az utolsó döfés, majd kikaptak még a Pittsburgh-től, és hogy még szégyenteljesebb legyen a teljesítmény, legutóbb a Buffalo ellen is elvéreztek. 

Blake Bortles sikeresen kijátszotta magát a csapatból, vasárnap Cody Kessler lesz a Jags kezdő irányítója, akitől ugyancsak nem lehet megváltást várni. Eltiltás miatt Leonard Fournette sem lesz, míg a védelmükből a legjobb corner, Jalen Ramsey bajlódik sérüléssel.

A másik oldalon viszont minden klappol. A támadófal gyönyörű munkát végez, Luck pedig így a legjobb játékát tudja nyújtani. Az oddsok is mutatják, hogy jelenleg komoly különbség van a két csapat között, illetve Jacksonville-ben a hit és akarat is elszállt már, sokkal inkább a jövő szezonra fókuszálnak. 

hatharom.com
Detroit Lions-Los Angeles Rams Rams -6.5 @ 
Jacksonville Jaguars-Indianapolis Colts Colts @ 1.50
2.30 @    
Fogadási határidő: 19:00
bet365
megosztom