EURO 2020

Esélytelenek vagyunk az Eb-re - legalábbis az oddsok alapján

megosztom

A magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes Horvátország, valamint Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán csapatával szerepel majd egy csoportban a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában.

Rossi szerint a horvátok kiemelkednek a csoportunkból / mlsz.hu

A Dublinban megtartott vasárnapi sorsolást a Nemzetek Ligája-eredmények alapján a negyedik kalapból várta Marco Rossi együttese, amely az ötcsapatos E csoportba került. Ezen kívül még négy csoportba sorsoltak öt-öt válogatottat, további ötbe pedig hatot-hatot.

Mindegyikből az első kettő jut ki a kontinensviadalra, melynek 12 ország 12 városa ad otthont, köztük Budapest is, ahol három csoportmérkőzésre és egy nyolcaddöntőre kerül sor. 

A rendezők részvétel esetén a csoportkörben két meccset hazai pályán játszhatnak.

A bukmékerek már ki is hozták az oddsokat a csoportokra, egészen pontosan a győztesekre. Sajnos a bukik elég szigorúak voltak a mieinkkel - vagy csak realisták? - hiszen Marco Rossi együttesének a negyedik legmagasabb szorzója van az E-csoportban. Ez egyébként nyilván megfelel a sorsolást megelőző kiemeléseknek is, de a csapatok győzelmére kínált oddsok alapján elég nagy a szakadék.

A vb-döntős horvátok Eb-szereplésére 1.40-es szorzót kínálnak, az Eb-negyeddöntős Wales kijutása már pénzünk négy és félszeresét érné. A szlovákok első két helyezése kereken 10-szeres pénzt fizet, míg a magyar válogatott elsősége 17 (!) szeres oddson pakolható a bet365-nél.. Az Unibeten még durvább a helyzet, ott

61-szeres pénzt fizetne, ha megnyernénk a csoportunkat és hétszeres kasszát jelentene, ha az első kettőben végeznénk.
Megnyeri a csoportot   
Horvátország 1.40
Wales 4.50
Szlovákia 10.00
Magyarország 17.00
Azerbajdzsán 67.00
Megnyeri a csoportot és 1-2. helyen végez    
Horvátország 1.40 1.10
Wales 5.80 1.90
Szlovákia 5.80 1.90
Magyarország 61.00 7.00
Azerbajdzsán 101.00 9.00

A válogatott szövetségi kapitánya az mlsz.hu-nak nyilatkozott a sorolást követően. Az olasz mester szerint a második helyért versenyben lehetünk. 

"Horvátország kiemelkedik a csoportunkból, a többi csapat ellen leginkább rajtunk múlik, hogy milyen eredményt érünk el – fogalmazott Marco Rossi. " A horvátokat nem kell bemutatni senkinek, a vb-ezüstérmes csapat teljesen más szintet képvisel, mint a csoport többi együttese. Wales esetében nagy szerencsénk, hogy Ryan Giggs nem fog játszani, hiszen már szövetségi kapitány. De a viccet félretéve azt gondolom, hogy a csoport második helyéért velük és Szlovákiával leszünk majd harcban. A szlovákokkal ráadásul egészen biztos nagyon izgalmas, igazi derbit fogunk játszani otthon és idegenben is. Emellett Azerbajdzsánt sem szabad alábecsülnünk, bár az is igaz, hogy ha felkészülten, fejben is tisztán lépünk pályára ellenük, akkor könnyebb dolgunk lehet ellenük, mint a többiek ellen.

Azt megígérhetem, hogy a lehető legjobban felkészítem a csapatot a selejtező-mérkőzésekre

 – tette hozzá a szövetségi kapitány.

bet365

 

megosztom