Olasz foci

A vendégek góljairól szólhat az esti itáliai rangadó

  • varin
megosztom

A Romának és az Internek is lenne miért vezekelnie, így a vasárnapi rangadó különösen fontos.

Nehéz heteken van túl mind a Roma, mind pedig az Inter. Annak ellenére, hogy a Farkasok már továbbjutottak a BL-csoportból, a Nerrazzurik pedig annak küszöbén állnak, távolról sem lehetnek elégedettek ezzel a szezonnal - különösen Rómában. Ha Ünderék ezúttal sem tudnak nyerni, az valószínűleg edzőváltáshoz vezethet.

1x2 -   
Roma Döntetlen Inter
2.70 3.40 2.60

A fővárosiak ugyanis 21 pontos lemaradásban állnak a Serie A hetedik helyén, és igaz, hogy a negyedik helyen lévő Laziótól csupán négy pont a differencia, a dobogó kilenc egységre van. Di Francesco csapata az utolsó nyolc meccséből csupán hármat tudott behúzni, a tréner gondjait pedig ezúttal is rengeteg sérült gyarapítja.

A fontosabb spílerek közül El Shaarawy, De Rossi, Pellegrini, Dzeko, Pastore és Perotti sem bevethető, így igen felforgatott kezdőre számíthatunk a hazai oldalon.

[2846979] 2018-12-02 20:30:00 Roma - Interx;10

Ami a vendégeket illeti, a londoni vereséget követően még bőven jó esélye van Spalletti fiainak a továbbjutásra, mindenesetre igen nehéz hetek következnek a milánóiaknál, hiszen a PSV elleni meccset megelőzi egy római, majd egy torinói kirándulás.

Az elmúlt években igen vegyes eredmények születtek a csapatok között, és bár meglepő lehet, hogy az Olimpiai Stadionban favorit az Inter, a valóság az, hogy az oddsok reálisak. Utoljára 2014-ben volt példa arra, hogy az iparvárosiak nem tudtak betalálni a Roma hálójába és bizony most is kinéz egy-két találat a vendégek részéről.

hatharom.com
Inter 1.5 gól felett
bet365 @2.20
[2846979] 2018-12-02 20:30:00 Roma - Interx;
megosztom