NB I

A Honvéd az új Sóstói Stadion bevételére készül

megosztom

11 nap alatt 4. tétmeccsére készül a Vidi, ráadásul ismét egy EL-meccsen van túl. Meglepetést okozhat a Honvéd?

A Honvéd az új Sóstói Stadion bevételére készül. - Fotó: Facebook

Igen komoly rangadóval zárul az NB I 16. fordulója, hiszen vasárnap a második helyezett Vidi a harmadik pozícióban tanyázó Honvédot fogadja. A felek egyébiránt ugyanannyi pontot szereztek, csak a hazaiaknak hárommal jobb a gólarányuk.

1x2     
Vidi Döntetlen Honvéd
1.83 3.40 4.50

A bukmékerek szerint a hazaiak a meccs esélyesei, ugyanakkor véleményünk szerint teljesen háromesélyes a találkozó. Hogy miért? Nos, a Vidi játékosai enyhén szólva is túlterheltek az őszi szezonban, csütörtök-vasárnap ritmusban játsszák a találkozókat, de a mostani helyzetük még durvább. A válogatott mérkőzéseket követően már szerdán pályára léptek az Újpest ellen, amikor is győzelemmel avatták fel új stadionjukat, majd jött a Debrecen elleni sikeres idegenbeli bajnoki egy hete, csütörtökön Fehéroroszországban vizitáltak és szenvedtek vereséget, míg most vasárnap pedig a Honvédot fogadják. 11 nap leforgása alatt a csapatnak ez lesz a negyedik tétmérkőzése, melyek közül egyik sem könnyű, sőt voltaképp mindegyik rangadó.

Mindemellett muszáj kiemelni, hogy az EL-csoportmeccsek után a Vidinek eddig nagyon nem ment a bajnokságban. A Chelsea elleni találkozót követően az MTK 3-0-ra nyert Felcsúton, a PAOK elleni idegenbeli diadalt egy kisvárdai 2-2 követte, míg a görögök elleni hazai siker után Mezőkövesden kapott ki 1-0-ra Marko Nikolics csapata. Ezen három csapat pedig jelenleg a Honvéd mögött található a tabellán, vagyis tényleg kőkemény meccs vár a hazaiakra.

bet365

A Honvéd ráadásul jó passzban van, hiszen legutóbbi hét tétmérkőzésén veretlen maradt, sőt ezek közül négyet megnyert, és mindezen intervallumban csak kettő (!) gólt kapott. Ráadásul ugye az sem mellékes, hogy a fővárosiaknak a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően a vasárnapi fellépésük mindössze a második lesz a sorban...

Ősszel 3-0-ra nyert a Vidi idegenben, de azt a meccset felesleges alapul venni, mivel a Honvédnak az volt az első találkozója az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ráadásul Batik Bence korai piros lapja megpecsételte sorsukat. Ezúttal véleményünk szerint más lesz a leányzó fekvése, ha a Honvéd tudja hozni azt a magabiztos és kemény védekezését, amit a szezon eddigi részében bemutatott - a vörös-feketéké az egyetlen csapat, amely ezidáig egy számjegyű gólt kapott az NB I-ben -, akkor bizony komoly esélyük van a pontszerzésre.

Így pedig a vendégekre lehet érdemes tenni egy kis aprót, természetesen +0,75-ös ázsiai hendikeppel megtámogatva, ami Honvéd győzelem vagy döntetlen esetén nyerő, egygólos hazai siker esetén félvesztő, kettő vagy több találatos Vidi győzelemtől bukna teljesen. Azonban az eddig elhangzottakat figyelembe véve utóbbira kicsi az esély.

  • Honvéd +0,75 @ 1.70    
[2809024] 2018-12-02 18:00:00 MOL Vidi FC - Honvédx;
megosztom