Női kézi Eb 2018

A dánokra és az oroszokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Lássuk mit válogattak össze tippmestereink vasárnapra.

A dánok a második meccsüket is megnyerhetik az Eb-n. - Fotó: fra2018.ehf-euro.com

Lengyelország-Dánia
Tipp: Dánia
Odds: 1.35 @ Unibet

A lengyelek egy kiegyenlített első félidőt követően óriási pofonba néztek bele a szerbek ellen, köszönhetően annak, hogy a második félidőre teljesen szétestek. A közép-európaiak, 20 gólt (!) kaptak az utolsó 30 perc alatt, és végül 7 találattal kaptak ki, mindezt egy olyan mérkőzésen, ahol reálisan lett volna keresnivalójuk, és a lengyel szakírók szerint attól a találkozótól függött válogatottjuk továbbjutása.

Ezzel szemben a dánok jól rajtoltak, hiszen skandináv rangadót húztak be péntek este, ráadásul drámai körülmények között. Fej-fej mellett haladt ugyanis Dánia és Svédország, amikor is a 60. percben a dánok megszerezték a vezetést, azonban az utolsó másodpercekben büntetőhöz jutottak a svédek. Ám Sandra Toft hárítani tudta Nathalie Hagman hétméteresét, így végül a dánok örülhettek a két pontnak.

A siker óriási lökést adhat a dánoknak a folytatásra, mondanunk sem kell, hogy mekkora önbizalommal várhatják a vasárnapi találkozót. Amelyet szerintünk be is húznak, hiszen minőségi különbség van a felek közt, és komoly meglepetés volna, ha mindezek után Dánia nem tudna nyerni.

unibet

Ororszország - Montenegró
Tipp: Oroszország vagy döntetlen
Odds: 1.38 @ Unibet

Nagy győzelmet arattak az oroszok az első fordulóban, hiszen a házigazda és topfavorit franciákat sikerült legyőzniük - méghozzá elég magabiztos teljesítménnyel. Trefilov mester kiváló anyagból dolgozhat és kiválóan is meccselt, így jó torna elé néz a regnáló olimpiai bajnok.

Montenegró hozta a kötelező a szlovének ellen, a 36 dobott gólt pedig egészen furcsa ettől a válogatottól. Azonban mióta a svéd Per Johansson az edző, egyre felszabadultabb a csapat játéka.

Két nyertes csapat rendkívül komoly téttel bíró mérkőzése lesz ez, de szerintünk az orosz csapat fizikálisan erősebb és ezt ezen a meccsen ki is domborítja majd.

hatharom.com
Lengyelország-Dánia Dánia
Ororszország - Montenegró Oroszország vagy döntetlen
1.86 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 15:00
megosztom