Olasz foci

Őrült oddson kontrázhatjuk a Juvét

  • varin
megosztom

Összecsapnak a gyűlölt ellenségek, a Juventus szombat este az Artemio Franchiba látogat.

Az ex-viola Bernardeschit alighanem hatalmas gyűlölettel fogadják majd a Franchiban

Normál esetben ha a Juventus egy olyan középcsapathoz látogat, amely az utolsó hat meccséből egyet sem tudott megnyerni és gólt is csupán négyet lőtt, azt mondanánk, hogy "durr, egy Juve-hendi". Ha viszont ez az a csapat, amely idén az Öreg Hölgy mögött a legkevesebb gólt kapta és ráadásul a gyűlölt ellenfél, a Fiorentina az... hát, nem biztos, hogy rohannunk kéne az 1.60-as oddsért.

1x2    
Fiorentina Döntetlen Juventus
6.00 3.80 1.60

13 meccsen 10 kapott gól, a Fio mégis csupán a 10. helyen szerénykedik úgy, hogy kevesebb, mint feleannyi pontja van a szombati ellenfélnél. Stefano Pioli mester fiai utoljára szeptember végén tudtak bajnokit nyerni, ráadásul olyan gárdákat sem sikerült elkapniuk, mint a Cagliari, a Frosinone vagy a Bologna. A Violákra nem várnak könnyű hetek, hiszen a Juve után a Sassuolóhoz utaznak, márpedig ha ezeket a találkozókat is W nélkül hozzák le Chiesáék, az igen veszélyes lenne a tréner munkájára nézve.

A rivalizálás ellenére a Juve bizony nem az a csapat, amelyet az elmúlt években rendre megszorongatott a Fio, hiszen

az elmúlt öt évben kilenc bajnokin csupán négy pontot szereztek a Violák.

Ha egyébként nehéz hetek, akkor Torinóban is tudnának mesélni ilyen jellegű problémákról. A Fio után ugyanis Derby d'Italia az Inter ellen, majd a csoportelsőségért küzdenek meg a Young Boys otthonában, december közepén pedig előbb városi derbi a Torino ellen, majd érkezik a Roma. Mindezt ugye úgy, hogy hét közben még a BL-ben lépett pályára az Öreg Hölgy.

[2846976] 2018-12-01 18:00:00 Fiorentina - Juventusx

Mindezek szellemében óvatosan bánnánk ezzel a mérkőzéssel. Habár a Juve dominálta az elmúlt években ezt a párharcot, azért a hendikepet az esetek többségében nem hozták a Zebrák.

"Rendkívül nehéz heteink vannak, idegenben játszunk rangadókat. Türelmesen és intelligensen kell játszanunk a Fiorentina ellen is, mert tudjuk, egy ilyen rangadó tényleg a lefújás pillanatáig tart" - mondta Allegri.

A tréner hozzátette, hogy többen is kérdésesek a sérültek közül, Khedira és Alex Sandro nem játszik, Emre Can, Blaise Matuidi és Miralem Pjanic állapota pedig még nem egyértelmű.

Simán látunk rá esélyt, hogy a Fio megcsípi az egyik pontot, hiszen a Violáknak idén csak 3 vereségük van. Mi első körben a hazaiak +1-es ázsiai hendikepes győzelmét ajánljuk, arra ugyanis kevés sanszot látunk, hogy gálázni fognak Ronaldóék.

hatharom.com
Fiorentina +1
bet365 @1.75
[2846976] 2018-12-01 18:00:00 Fiorentina - Juventusx;
megosztom