Női kézi Eb 2018

A magyarok és a románok meccseire fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Szombaton négy meccsel folytatódik a női kézi-Eb, második kombinkban a mieink és a románok meccse van a fókuszban.

Kattints a képre és játssz!

Magyarország-Hollandia
Tipp: Hollandia
Odds: 1.28 @ Unibet

Noha az Eb-selejtezőn idegenben sikerült nyernünk a hollandok ellen, hazai pályán pedig csak egy góllal kaptunk ki tőlük, perpillanat hatalmas a különbség a felek közt, sajnos nem a javunkra.

A mieinknél rengeteg a kimaradó kulcsjátékos - amit már jó párszor átrágtunk az oldalunkon az elmúlt napokban -, és ugyan a hollandoknál sem lesz egy-két meghatározó kézilabdázó - Broch vagy Snelder -, azért még így is igen magas játékerőt képviselnek. Köszönhetően annak, hogy a 2016-ban Eb ezüstöt, majd 2017-ben vb bronzot nyerő holland válogatott gerince ott lesz a  tornán.

Nem is ragoznánk tovább a szót, szerintünk a hollandok legyőzik a mieinket a nyitófordulóban.

unibet

Románia - Csehország 
Tipp: Románia
Odds: 1.35 @ Unibet

A tavalyi vb-n a csehek meglepték a románokat a nyolcaddöntőben, így most Ambros Martín csapata visszavághat az akkori kudarcért. Nem kérdés, hogy a románok rendelkeznek a minőségibb kerettel, az pedig, hogy Cristina Neagu 100 százalékos állapotban várja a tornát, bizakodásra adhat okot a számukra.

A felkészülés alapján jó passzban van a román csapat, a cseh válogatottra pedig most már biztosan nem fognak legyinteni. Kiütéses sikert nem várunk, a hendikep határokat is inkább békén hagynánk, viszont a sima győzelem azért erősen benne van a pakliban, így ebben a párosításban ezt a tippet választjuk.

hatharom.com
Magyarország-Hollandia Hollandia
Románia - Csehország Románia
1.73 @    
Fogadási határidő: szombat, 15:00
megosztom