Angol foci

Megtaláltuk a value-t a pénteki PL-rangadóban

  • varin
megosztom

A kiesés ellen menekülő Cardiff otthon igen gólképes, ráadásul ellenfelüknek kellenének a pontok.

Ma estére is jutott egy izgalmas mérkőzés a Premier League 14. fordulójából, a Cardiff City a Wolverhampont látja vendégül Walesben. Meglepetésre az otthon javuló formát mutató City masszív underdog a gyengélkedő Farkasokkal szemben, de mi nem is a győztesre, hanem inkább a gólok számára tippelnénk.

1x2     
Cardiff Döntetlen Wolverhampton
3.70 3.20 2.25

A City ugyanis hazai pályán rendkívül termelékeny, mind elöl, mind pedig hátul. Utolsó hat bajnokijukon összesen 23 gólt láthattak a nézők, ami még akkor is szép eredmény, ha ebből nyolcat a Manchester City és az Arsenal lőtt nekik. A formájuk ugyanakkor javuló, hiszen sikerült két kötelező győzelmet is hozniuk, verték a Fulhamet és a Brightont, amivel ismét a bennmaradó zóna közelébe értek.

Persze a hurráoptimizmus még nagyon korai, hiszen a Cardiff továbbra is az egyik favorit a kiesésre, viszont a sorsolásuk kedvező, hiszen a Wolves után a WHU-val, a Southamptonnal és a Watforddal is megküzdenek, vagyis karácsonyra akár már át is léphetik a vonalat.

Fontosabb hiányzó csupán a vendégeknél lesz, Jonny Castro helyett Ruben Vinagre kezdhet a balszélen.

A Wolvesnál ugyanilyen jellegű optimizmusról mostanság nem lehet szó, hiszen Santo fiai öt meccsen egy pontot szereztek, amely azt tekintve nem túlságosan dicsőséges, hogy a riválisok között volt a Huddersfield, a Brighton és a Watford is.

Fotó: Birmingham Mail

Santo portugálos csapata továbbra is nagyon szimpatikus gárda benyomását kelti, ám a Championshipben látott kreatív támadójátékot a PL-ben már nemigen tudják megvalósítani, ám ettől függetlenül a Wolvesnak kiesési gondjai biztosan nem lesznek.

Viszont ezt a pocsék szériát illene megszakítaniuk, különösen azért, mert nem lesz könnyű decemberünk Moutinhóéknak. Adott tehát egy olyan 90 perc, ahol a döntetlennel egyik csapat sem lenne elégedett, ehhez képest viszont már 2-es határral is jó oddsot kapunk az overre.

hatharom.com
2 gól felett
bet365 @1.75
[2782085] 2018-11-30 21:00:00 Cardiff City - Wolverhampton Wanderersx;
megosztom