Női kézi Eb 2018

Így kereshetsz 100 ezret két hét alatt a női kézilabda Eb-n

megosztom

Oldalunk kézilabdafanatikus szerkesztői olyan tippeket találtak, amelyekkel nem lehet bukni a női kézilabda Eb-n.

Aligha játszik éremért válogatottunk az Eb-n. - Fotó: MTI

Kedden ismét összefoglaltuk, hogy mennyi gonddal küzd válogatottunk és akkor egy hosszútávú fogadásra invitáltunk benneteket az     fogadóirodában. Azóta a     is kihozta szorzóit a speciális piacaira az Eb-t illetően, ezekből pedig kettőn akadt meg a szemünk. 

Magyarország bejut a döntőbe?    
Igen Nem
8.00 1.083
Magyarország bejut az elődöntőbe?    
Igen Nem
4.00 1.22

Mindkét fogadási opcióra kapásból rávágtuk a "NEM" lehetőséget. Hogy miért? Nos, rengeteg szó esett már oldalunk az elmúlt napokban, hetekben, hogy mennyi minőségi játékosunk hiányzik majd az Európa-bajnokságról, de soroljuk fel ezúttal is:

Fotó: Facebook

A képen szereplő játékosok mellett pedig a tavalyi világbajnokságon - szúk egy éve - még olyanok is öregbítették a magyar női kézilabda-válogatott hírnevét, mint az azóta a nemzeti csapattól visszavonult Görbicz Anita, és az idei szezont teljes egészében kihagyó Szucsánszki Zita. Gyakorlatilag egy komplett első sornyi, igen meghatározó mezőnyjátékos hagyja ki a tornát, így pedig egyszerűen nem rúghatunk labdába a nagyágyúkkal.

bet365

Vélhetően lesz egy-két jobb meccsünk, de annyira szűk, fiatal és rutintalan a keretünk, hogy 12 nap alatt képtelenség, hogy válogatottunk jelen körülmények között a középdöntőben a holland, spanyol, norvég, román, cseh - szigorúan a bukmékerek oddsait alapul véve válogattuk össze a középdöntő mezőnyét - ötösből minimum négy csapatot is megelőzzön. Az pedig tényleg emberfeletti lenne, ha mindezek után, a másik ágról jövő - vélhetően - házigazda és regnáló világbajnok francia vagy az olimpiai címvédő orosz csapatot búcsúztatná az elődöntőben.

Mindezek tükrében, aki megpakolja a "NEM" opciót a döntőbejutással kapcsolatosan a    -ön kicsivel több, mint 1,2 milliós befektetésre kereshet tisztán 100 ezer forintot két hét alatt, és nagyon izgulnia sem kell.

A másik opció ugye egy fokkal rizikósabb, úgy ott már kicsivel több, mint 450 ezres tét is elegendő a 100 ezres nyereményhez.

A fogadási limitek minden fogadó esetén eltérőek lehetnek, de a megkérdezettek körében a legkisebb fogadási limit 1,3 millió forint volt a döntőbe-, 0,5 millió az elődöntőbe jutással kapcsolatosan.

Női kézilabda Európa-bajnokság
hatharom.com

Magyarország bejut az elődöntőbe? - NEM

Magyarország bejut a döntőbe? - NEM

1.22 és 1.083 @    
Tét: 10/10 és 10/10
Fogadási határidő: szombat 16:00
megosztom