Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a BATE Boriszov-Vidi Európa Liga-meccsre

megosztom

Ha győz a Vidi, továbbjut az EL-ben. Vajon szerkesztőink, hogy látják az esélyeket a csütörtöki mérkőzést illetően?

mr.blonde

Megfelelő önbizalommal várhatja a meccset a Vidi, ennek ellenére nem gondolom, hogy a magyar csapat lenne a favorit. A BATE rutinos kupacsapat, ráadásul a magyar együttesek ellen elég jó a mérlege. 

A Vidi a görög csapat oda-vissza legyőzésével kiváló helyzetben van, de a BATE nem fogja elkövetni azt a hibát, amint a PAOK és nem fogja lebecsülni a fehérvári alakulatot. 

Nikolics taktikája semmit nem fog ezen a meccsen változni, a szervezett, 8-9 emberrel történő védekezésből próbálnak majd gyors ellentámadásokat vezetni, a pontrúgásokat pedig a lehető legjobban kihasználni. 

Mivel a BATE sem rendelkezik klasszisokkal, kemény, brusztolós meccsre számítok a fehérorosz hidegben, kevés góllal és szoros végeredménnyel. 

Tipp: Döntetlen és 2,5 gól alatt @ 3.75   

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Fontos tényező lehet szerintem az időjárás, az ugyanis egyáltalán nem a mi oldalunkon lesz. A mérkőzés idejére -8 fok körüli hőmérsékletet mondanak, amelyhez aligha lehetnek hozzászokva a Vidi játékosai. Gondoljunk csak Viniciusra vagy Stopirára, akik nem sokat találkozhattak eddig fagypont alatti hőmérséklettel a futballpályán.

Sajnos motiváció ide, kedvező helyzet oda, ez olyan rendkívül fontos tényező lehet, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Magamban azt mondtam a kezdeti oddsoknál, hogy ha a hazai siker szorzója 2 fölé kúszik, az már talán megér egy misét, a 2.10 pedig nálam tartogat magában value-t.

Való igaz, hogy a fehérváriaknak kedvező a 0. perc állása, hiszen védekezhetnek stabilan, majd meglephetik egy-egy kontrával az ellenfelet, és az sem kérdéses, hogy a magyar gárda stabilabb, egységesebb csapat benyomását kelti majd, mint az odavágón, de olyan ajándékokra nem számíthatunk, mint a görögöktől.

Az elmúlt években nem volt olyan csapat, amely annyiszor keserítette volna a magyar labdarúgást, mint a BATE. Ők hazánk mumusai és bár igaz, hogy a vereség kiesést még semmiképpen nem ér majd, de úgy hiszem, ismét a fehéroroszok diadalmaskodnak a magyar csapat felett, amely a végelszámolásnál is nagyon sokat számít majd.

Tipp: BATE nyer @ 2.10   

Győzelme esetén a Vidi továbbjutna az EL-ben. - Fotó: molvidi.hu

gb1

Nem tartom magam kishitűnek, inkább realistának, így a csoportkör megkezdése előtt aligha gondoltam, hogy ilyen helyzetből várhatja a Vidi az utolsó előtti fordulót. A pocsék startot követően meccsről meccsre jobban összeért a Nikolics-legénység, amely egy kedvező forgatókönyvvel már egy pluszponttal is továbbjuthat az egyenes kieséses szakaszba.

Pozitív előjelből akad bőven, hiszen igaz, hogy a BATE a fehérorosz bajnokságban meglehetősen domináns fél – hazai pályán az utóbbi 77-ből csak 3 alkalommal kapott ki -, de az európai kupameccsek jellemzően kemény diónak bizonyulnak neki. Valójában az utóbbi 10 hazai EL-meccsén mindössze egy sikert jegyeznek, méghozzá az ellen a Köln ellen, aki később a Bundesligából is kipottyant.

Látva tehát a felbátorodott és remek egységet alkotó fehérváriakat, akár az X2-vel is érdemes lehet próbálkozni, hiszen a nagyobb nyomás egyértelműen a BATE-n lesz, Husztiéknak pedig már adott a bevált a formula. Ami azonban valószínűbb, hogy a Vidi sorozatban az ötödik underes meccsét játssza és bízzunk benne, hogy emellett a végeredmény is kedvezően alakul számunkra.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.61    

bet365

Tomihmv

Igen nagy téttel bír a mérkőzés, hiszen, ha a Vidi nyer, akkor továbbjut, ha a fehéroroszok győznek, akkor ők kerülnek karnyújtásnyira a továbbjutástól az utolsó játéknap függvényében, míg iksz esetén minden marad változatlan és ténylegesen a hatodik kör dönt.

Noha a BATE nyerni tudott a Groupamában, ezúttal más a leányzó fekvése, akkor rengeteg gondja volt a Vidinek - ami menet közben láthatóan megoldódott -, és a nemzetközi rutin is a vendégek mellett szólt, amit mostanra megszerzett a magyar bajnok.

Vélhetően a hazaiak lesznek majd a kezdeményezőbbek, de ha úgy kinyílnak, mint a PAOK ellen, akkor beleszaladhatnak a késbe. Így visszafogott meccset várok, főleg úgy, hogy borítékolható, hogy Nikolics mester a szokásoknak megfelelően védekezésre és kontrajátékra rendezkedik be.

Mindezeknek köszönhetően aligha a gólokról szól majd ez a találkozó, így azon a véleményen vagyok, hogy folytatódik a "hagyomány", azaz a BATE és a Vidi negyedik tétmérkőzésén is kevesebb, mint 2,5 gól születik.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.61    


Ti mire fogadnátok a BATE Boriszov - Vidi meccsen?

 

[2877423] 2018-11-29 18:55:00 BATE Borisov - MOL Vidi FCx;
megosztom