Kézilabda BL

Idei utolsó BL meccsén sem esélytelen a Szeged

megosztom

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének tizedik fordulójában a Szeged a Flensburg otthonába látogat.

A bukik szerint Flensburgban sem esélytelen a Szeged. - Fotó: pickhandball.hu

Újabb rangadó vár a magyar bajnoki címvédőre, hiszen a szombati, PSG elleni ütközetet követően szerdán a német bajnok otthonában, Flensburgban van jelenése. A szegediek parádés formájának köszönhetően a bukmékerek szerint a Picknek Németországban is minden esélye megvan a sikerre.

1x2     
Flensburg Döntetlen MOL-Pick Szeged
1.85 9.00 2.50

Hétvégén óriási sikert aratott Juan Carlos Pastor együttese, ugyanis hazai pályán győzte le az addig még veretlen párizsi alakulatot 33-32-re. A sikernek köszönhetően szinte biztossá vált, hogy minimum a második helyen jutnak tovább a szegediek a B jelű csoportból, azonban ehhez még egy-két pontra szükségük van, amelyeket például Flensburgban szerezhetnek meg.

Ehhez a németeknek is lesz egy-két szavuk, akik a PSG elleni dupla vereséget követően hét góllal nyertek a Skjern otthonában, de egy héttel korábban ugyanekkora különbséggel ütötték ki a Löwent hazai pályán, míg közben a Gummersbachnál nyertek kereken tízzel, vagyis jó formában vannak.

bet365

Jó formában várja tehát mindkét fél idei utolsó BL mérkőzését, és nagyjából mind a két csapat a teljes repertoárját bevetheti - a vendégeknél Jonas Kallman sérült, a többiek viszont rendben vannak - majd szerdán. Ebből pedig egy pazar mérkőzés kerekedhet ki, mint amilyen a felek másfél hónappal ezelőtti ütközete volt, amelyet a Szeged 30-28-ra nyert hazai pályán.

Szerintünk ezúttal is szoros küzdelmet hozhat a találkozó, ahol nüanszok dönthetnek, ugyanakkor véleményünk szerint a kiegyenlített meccs ellenére ismét sok gólt hozhat a találkozó. Éppen ezért úgy véljük, hogy jó esély mutatkozik arra, hogy legalább 56 gól szülessen a felek szerdai összecsapásán. 

 

  • Tipp: 55,5 gól felett @ 1.70  
megosztom