Tippjáték

Egy Hathármas regisztrációval és kis szerencsével most Huawei aktivitásmérőt nyerhetsz!

megosztom

A Vidi eddigi összes EL-meccsére készültünk és ezúttal sem maradtok játék nélkül. Tippeljetek a sorsdöntő meccsre!

Ki gondolta volna? Immár nem a becsület, hanem a továbbjutás a tét a MOL Vidinek. A fehérváriak remek helyzetből várják a csütörtöki párharcot, azonban aligha szabad hátradőlniük, az egyenes kieséses szakaszba kerüléshez újabb értékes pont(ok)ra van szükség.

Már megszokhattátok, hogy előszeretettel variáljuk a különböző tippelési lehetőségeket - ezúttal az alábbiakat eszeltük ki:

Nincs más dolgotok, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy pontosan hányadik percben születik az UTOLSÓ gól (ami persze az első is lehet, amennyiben egy találat születik) a BATE-Vidin!

 

 

20181128101921
A játékban való részvételhez csupán egy hatharom.com-os regisztrációra van szükséged.
 
Ha több játékosunk is helyesen tippeli meg, hogy hányadik percben esik az utolsó találat a 2018. november 29-i BATE-Vidi EL-mérkőzésen, akkor az jogosult a nyereményre, aki időben legkorábban adja fel a tippjét.
 
Amennyiben nem lesz gól a találkozón, úgy értelemszerűen a 'nem esik gól'-ra tippelő játékosok közül kerül(nek) ki a győztes(ek).
 

DÍJAZÁS

I. hely - HUAWEI Color Band A2 aktivitásmérő

II.-III. hely - Hathármas póló

   kínálatát böngészve szembetűnő, hogy a buki nem igen vár gólt az első félidőben. Amennyiben már az első 10 percben rezzenne valamelyik háló, @5.00-szörös pénz üthetné markunkat. Ha a kezdőrúgást követő 45 percben 0.5-nél több találat esik, @1.50-ös megtérülésre számíthatunk, míg a második félidőben ugyan erre az opcióra csak @1.30-at kapunk. Ha további 'gólos' és 'félidős' fogadásokra éhezel, látogass el a bet365 oldalára.

Játékra fel!

 

bet365
[2877423] 2018-11-29 18:55:00 BATE Borisov - MOL Vidi FCx;
megosztom