Női kézi Eb 2018

A franciákra és a montenegróiakra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Elrajtolt Franciaországban a női kézilabda Európa-bajnokság, tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - pedig arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt. Péntekre már tippekkel készültünk, lássuk mit válogattak össze tippmestereink.

Többek közt Montenegróra fogadunk pénteken. - Fotó: Archív

Montenegró-Szlovénia
Tipp: Montenegró
Odds: 1.29 @ Unibet

A szlovénok évről évre gyengébbek a női kézilabda szakágban, amit mi sem bizonyít jobban, hogy erre az Eb-re mindössze a legjobb csoportharmadikként vívták ki a szereplési jogot. A szakírók ezen a tornán sem várnak sokat a csapattól, főleg, hogy olyan játékosok maradtak ki a keretből, mint például Lazovic és a válogatott felemás felkészülésen van túl.

A montenegrói csapatot aligha kell bemutatni, a balkániak keretében hemzsegnek a klasszisok - Radicsevics, Jaukovics, Mehmedovics, Deszpotovics, Rajcsevics, Rajcsics és a két Bulatovics - a kispadon pedig az a Per Johansson található, aki tavaly közvetlenül a vb előtt vette át a csapatot, mégis a hatodik helyig kormányozta. Mind a hat Eb-selejtezőjét megnyerte a csapat - Johansson az utolsó négyen dirigálta Montenegrót -, a franciaországi torna előtt pedig kétszer két góllal sikerült nyerniük Bulatovicséknak Svédországban, ami jó alapot adhat az Eb-re.

Összességében Montenegró nagyobb játékerőt képvisel, mint Szlovénia, és hiába beszélünk nyitómeccsről, egyszerűen nem hibázhat, mert a másik két csoportriválisa - Franciaország és Oroszország - igen komoly játékerőt képvisel. Szerintünk tehát kijön a felek közti különbség, és a balkáni alakulat győzelemmel kezdi az Eb-t.

unibet

Franciaország - Oroszország
Tipp: Franciaország DNB
Odds: 1.37 @ Unibet

Csütörtök este egy döntőnek is beillő meccsel veszi kezdetét a torna, hiszen a házigazda és vb-címvédő franciák az olimpiai bajnok oroszokkal csapnak össze. A felkészülési eredmények egy picit csalókák lehetnek, hiszen az orosz csapat több sztárját is pihentette az Eb előtt, ezzel együtt úgy véljük, hogy a francia válogatott jó eséllyel léphet pályára a győzelemért.

A hazai pálya és a közönség támogatása sokat nyomhat a latba és hát EHF-rendezvényről lévén szó, a játékvezetők támogatása is várható lesz a nyitómeccsen. Nagyon rossz üzenete lenne az Eb-nek, ha a topfavorit házigazda zakóval rajtolna, így az X nélkül francia győzelemre esett a választásunk.

hatharom.com
Montenegró-Szlovénia Montenegró
Franciaország - Oroszország Franciaország DNB
1.77 @    
Fogadási határidő: csütörtök 21:00
megosztom