Bajnokok Ligája

1.84-ért nyeretjük a szárnyaló Darazsakat a Westfalenstadionban

  • gb1
megosztom

Az Atléti és a Bayern is megégett itt és nincs okunk azt feltételezni, hogy lassítana a BVB.

1x2    
Borussia Dortmund Döntetlen Club Brugge
1.30 6.00 11.00

A Borussia Dortmund szerdán már egy döntetlennel is bebiztosíthatja helyét a legjobb 16 között. A párharc első felvonásán csak egy 85. perces Pulisic góllal voltak jobbak, most azonban akár lehengerlő diadalt is arathat a sikerre éhes társaság.

272424

Legutóbbi BL-meccsükön Lucien Favre fiai 2-0-s vereséget szenvedtek az Atléti otthonában, ám két héttel korábban 4-0-ra páholták el a Matracosokat saját közönségük előtt. Mellesleg az egész idény során tétmeccseken eddig azt az egyetlen zakót jegyzik és a hétvégi Mainz elleni 2-1-es sikerrel tovább folytatták veretlen startjukat a Bundesligában.

A csodacserének bizonyuló Barca-kölcsön, Paco Alcácer – már nyolc alkalommal szerzett gólt a padról beállva – az utóbbi két csoportmeccsen a kezdőben volt és ezúttal is oda várható, ahogy többhetes kihagyás után az első meccset eldöntő Pulisic is visszatérhet.

[2876510] 2018-11-28 21:00:00 Borussia Dortmund - Club Bruggex

Az Atléti elleni zakó ugyan lerontotta kissé a gólarányukat, pedig arra aztán aligha lehet panasz az utóbbi időben. A fiatal sztárpalántákkal tűzdelt csapat zsákszámra szerzi a találatokat – a legutóbbi öt hazai tétmeccsen 16-ot jegyeztek. Ami jó mutatja még erejüket, hogy

az idény során ezidáig 16 különböző játékos szerzett gólt a csapatban, ami klubrekordnak számít!

 

fotó: bundesliga.com

A Brugge negyedig fordulóban aratott meglepetésgyőzelme által úgy tűnik, hogy az Európa Liga azért összejön nekik a kifejezetten nehéz kvartettben. Már ez is csodaszámba megy, bár a Monaco teljesen elemeire hullott idén, tehát őket verni már nem akkora dicsőség. Ráadásul a belgák nincsenek valami kitörő formában, a legutóbbi 10 tétmeccsükből csak kettőt tudtak megnyerni.

A Dortmund ellenben az utóbbi 9/6 hazai tétmeccsén minimum kettővel volt jobb ellenfelénél és a klasszisokkal erősebb, valamint egységesebb fekete-sárgák újabb fényes győzelmet arathatnak.

 

  • Dortmund -1.5 @1.840    

 

[2876510] 2018-11-28 21:00:00 Borussia Dortmund - Club Bruggex;
megosztom