Bajnokok Ligája

Erre fogadunk a Real Madrid római fellépésén

  • ivan
megosztom

A forduló egyik legizgalmasabb mérkőzését rendezik az olasz fővárosban, ahol a Roma és a Real Madrid a csoportelsőséget hivatott eldönteni.

Bár matematikai alapon még egyik csapat sem lehet biztos a továbbjutásban, nagyon valószínű, hogy kéz a kézben lépnek majd tovább az egyenes kieséses szakaszba. Mivel mindkét együttes neve mellett 9 pont szerepel jelenleg, a keddi meccs győztese komoly lépést tehet a csoportgyőzelem irányába.

272472

A főpróba egyik oldalon sem sikerült jól, hiszen a Roma Udinében, a Real pedig Eibarban futott bele a pofonba. Az igazán nagy szenzáció a madridiak 0-3-ja volt, Santiago Solari vezetésével ez volt az első veresége a királyi gárdának. Az eredmény mellett a mutatott játék is aggaszthatja a madridistákat, hiszen ilyen gyenge produkciót talán az egész idényben nem nyújtott a csapat.

Van tehát feladat bőven Madridban, de a sérültek listája nem könnyíti meg az argentin mester dolgát, egészen pontosan a meccshiány okozta formabomlás lehet a probléma.

Merthogy Rómában közel a legerősebb Real-kezdő futhat ki a pályára. A szaklapok a Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Isco - Benzema, Bale, Asensio tizenegyet tippelik, ennél pedig nagyon most nincs jobb Real Madrid.

A Roma háza táján Danielle De Rossi hiánya jelenti a legnagyobb problémát, a rutinos olasz nélkül a Farkasok középpályája lényegesen gyengébbnek tűnik. Kérdéses a játéka Kosztasz Manolasznak és Diego Perottinak is.  A Roma egy 4-3-2-1-es felállást választhat majd, Rossi hiánya miatt egy megerősített középpályával.

 

Mire érdemes fogadni?

Bár egy győzelemmel mindkét csapat révbe érne, azért egy döntetlen sem jelentene tragédiát egyik oldalon sem. Ugyanakkor egy ilyen pikáns párharcot nem lehet ellötyögni, a Roma saját közönsége előtt vélhetően mindent belead majd, míg a Real a hétvégéi pofon után szeretne bizonyítani.

Mivel egyik védelem sem sem brillírozik az idei szezonban, ezért adja magát a BTS opció, viszont sajnos erre önmagában nagyon keveset fizetnek a bukmékerek. Kombinálva az over 2.5-tel viszont már korrekt szorzót kaphatunk.

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett@1.72    

 

 

Ti mire fogadnátok a Roma - Realon?
[2876569] 2018-11-27 21:00:00 Roma - Real Madridx;
megosztom