Spanyol foci

Pontos végeredménnyel nyernénk a Barca rangadóján

  • varin
megosztom

Tízből ötször is zöldült ez a tipp, de valóban eléggé nehezen tippelhető az Atléti-Barca csúcsderbi.

   
Atletico Madrid Döntetlen Barcelona
3.25 3.30 2.25

Rendkívül fontos és pikáns rangadóra kerül sor a La Ligában szombat este, az Atlético Madrid és a Barcelona találkozik a Wanda Metropolitanóban. A szoros mezőny okán egy vereséggel pontszámban a katalánok az ötödik, a madridiak pedig akár a hatodik helyig is visszaeshetnek, így különösen fontos, hogy kinek sikerül jobban a mai 90 perc.

Az előjelek egyik oldalon sem túlságosan kecsegtetőek, hiszen a feleknek nagyon jól jött a válogatott szünet. A fővárosiak bár két győzelemből érkeznek a mérkőzésre, az idei évük elég döcögős, ráadásul Simeone mesternek könnyen lehet, hogy három hátvédjét, Diego Godínt, Juanfrant és José Giménezt is nélkülöznie kell, így várhatóan az Arias-Savic-Hernández-Filipe Luis négyes kezd majd.

[2844694] 2018-11-24 20:45:00 Atlético Madrid - Barcelonax

Vegyes érzések fűthetik az argentin mestert és például Antoine Griezmannt is a Barcelona kapcsán. 2010 óta ugyanis a madridiak csak egyszer tudtak nyerni a katalánok ellen, az viszont 2016-ban BL-továbbjutást ért, ráadásul 2014-ben egy barcelonai 1-1-gyel lettek bajnokok a Matracosok.

Külön pikáns lehet az említett francia zseni számára a 90 perc, hiszen nyáron úgy tűnt, Katalóniába teszi át a székhelyét, ám végül mégis maradt Madridban, amiért valószínűleg a vendégek nem fogadják majd őt kitörő lelkesedéssel.

Ha feldobnád egy kis játékkal a szombat esti 90 percet, nekünk van egy jó ötletünk!

"Nagyon nehéz meccs vár ránk, ez a Barca még mindig a világ egyik legjobbja. Szeretnénk kihasználni a lehetőséget, a motivációval pedig biztosan nem lesz gond. A korábbiakhoz képest a sérültünk is kevesebb, ami jó hír, így reményeink szerint egy nyugodt meccsen sikerül majd nyernünk" - nyilatkozta Simeone, akinek csapata egy győzelemmel a tabella élére állhatna.

Ami a vendégeket illeti, egy kínos, Betis elleni hazai vereség után Valverdének az volt a legfontosabb feladata, hogy felrázza csapatát és szerencséjére a legfontosabb faktor, Lionel Messi is 100%-os állapotban térhet vissza. A hiányzókat illetően a kiállított Ivan Rakiticet a középpálya jobbján Arturo Vidal pótolhatja, elöl viszont a szokásos Coutinho-Suárez-Messi trió kezdhet, ami önmagában is félelmetes.

Nagyon nehezen tippelhető mérkőzés, de az oddsok nagyjából reálisan vannak belőve, hiszen favorit a Barcelona. Mind a gólok száma, mind az egyéb fogadások lutrinak tűnnek (habár a 6,5-es laphatár első ránézésre undernek tűnik), így mi egy vakmerő tippel saccolunk a pontos végeredményre - amely egyébként az elmúlt tíz meccsükből ötször is zöldült!

hatharom.com
Pontos végeredmény: 1-2
bet365 @9.00
[2844694] 2018-11-24 20:45:00 Atlético Madrid - Barcelonax;
megosztom