Bajnokok Ligája

Duplázó tippel támadunk a Barca-Interen

megosztom

A két csapat történelmének hetedik összecsapásán a nyertes hatalmas lépést tehet a csoportelsőség felé.

A BL-csoportkör harmadik fordulójának egyik fénypontja a Barcelona-Inter, amelynek kezdőrúgása 21 órakor lesz a Camp Nouban.

Pikáns kis párharcnak ígérkezik, már csak azért is mert a 'halálcsoportot' 6-6 ponttal vezetik a felek. A forma tekintetében ráadásul inkább az olaszoknak áll a zászló, hiszen a Nerazzurri zsinórban hét nyertes meccsel a háta mögött érkezik Katalóniába.

Inter#ita-inter#5
Barcelona#esp-barcelona#5

A gránátvörös-kékek is kezdtek magukhoz térni a kisebb hullámvölgy után, ezt jól szemléltette, hogy a Tottenhamet és a Sevillát egyaránt 4-2-re verték, ám hatalmas érvágás, hogy 

Leo Messi karja megrepedt a legutóbbi meccsen így három hetes kényszerpihenőre került.

Jordi Alba elmondta, amit mindannyian jól tudunk, miszerint "Leo hiánya hatalmas veszteség. Mind jobban játszunk, ha ő a pályán van. A legjobb formánkat kell hoznunk, ha nyerni akarunk."
A csapat mestere, Ernesto Valverde az alábbiakat tette tette hozzá a sajtótájékoztatón.

Amennyire csak lehet össze kell dolgoznunk, hogy Messi hiányának a lehető legkisebb jele legyen.

Megvan ki fogja helyettesíteni és az egész csapat mindent belead majd. - mondta a spanyol taktikus.

[2876502] 2018-10-24 21:00:00 Barcelona - Interx
A történelem enyhe Barca fölényt mutat - eddig hat alkalommal találkoztak, 3 katalán és 1 olasz siker mellett 2 remi született. Legutóbb a 2009/10-es BL-szezonban néztek farkasszemet, akkor a csoportban a Barca 4 pontot csípett az Interen, az egyenes kieséses szakaszban azonban elhullott a később a trófeát is magasba emelő Nerazzurri ellen.

Persze Messi kétségkívül a világ egyik legjobbja, de a Barcelona nélküle is hihetetlen tehetségekkel rendelkezik, akik bármilyen összecsapást el tudnak dönteni. Ami szemet szúr azonban, hogy a katalánok az utóbbi kilenc meccsükből csak egyet úsztak meg kapott gól nélkül, így az egyéniségekben szintén bővelkedő, meccseit halomra nyerő Inter sem valószínű, hogy kimarad majd a sorból, így az alábbi tippet ajánljuk.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 fölött @2.05    

 

[2876502] 2018-10-24 21:00:00 Barcelona - Interx;
megosztom