Tippjáték

Beelőzi az Atléti a Barcát? Tippelj a meccsre és nyerj Huawei aktivitásmérőt!

megosztom

Csúcsrangadóval folytatódik a spanyol bajnokság, mi pedig ezt nem hagyhatjuk játék nélkül! Kattints a részletekért.

A spanyol labdarúgó élvonal nem kisebb rangadóval örvendeztet meg minket, mint az Atlético Madrid-Barcelona, amelyen az éllovas látogat a mindössze egy ponttal lemaradt fővárosiakhoz. 

Az eddigi szezon alapján egyértelmű, hogy a topligák messze idén alakulnak a legizgalmasabban az utóbbi években, hiszen az angol és a német első osztályban is hihetetlenül szoros a verseny. Most maradjunk azonban a La Ligánál, ahol szintén óriási a küzdelem és a jelenleg legelöl lévő Barcelona és a hatodik Real Madrid között mindössze négy pont különbség van! A Királyi Gárda szurkolói így minden bizonnyal a döntetlennek szurkolnak, amire mutatkozik is esély, hiszen az utóbbi öt bajnokijukból kétszer ez az eredmény született.

Az esélyekkel szokásunkhoz híven külön cikkben is foglalkozunk majd, térjünk hát rá a cikk apropójára, azaz legújabb tippjátékunkra. Ezúttal tettünk egy kis csavart a történetbe, hiszen olyan már többször volt, hogy az első gól szerzőjét kellett eltalálni, most azonban az utolsó találatot jegyző (amely persze lehet, hogy az első is lesz egyben) spílert kell eltalálni.

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy ki szerzi az UTOLSÓ gólt az Atléti-Barca meccsen és nyerj Huawei Color Band A2 aktivitásmérő!

 

20181123083824

Ahogyan jó pár izgalmas piacra, sajnos erre sem lehet fogadni hazánk bukijánál, nézzük tehát a     kiket tart a legesélyesebbnek. Az oddsok persze annyira nem meglepőek, hiszen az utóbbi öt egymás elleni bajnokijukon Messi, Suárez, Messi, Correa majd Suárez szerezték az utolsó gólt.

Kattints és rakd meg tipped a világ legnagyobb fogadóirodájában!


A játékban való kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

 

2018 november 24. 20:45-ig

 

  • Tippelj a tippjátékunkon - amennyiben sikeresen tippeltél, erről emailben értesítünk
     
  • A tippedet játszd meg a    -on és küldj róla képernyőfotót (lásd alább) a Tippjáték emailjére válaszolva

     
  • Ha bármilyen oknál fogva nem találod a visszaigazoló emailt, akkor az info@hatharom.com-ra küld a képernyőfotót a felhasználóneveddel együtt
     
  • ha még nincs számlád, regisztrálj a    -re a színes gombra kattintva, majd teljesítsd az előző két pontot!

 

Akár mobilos, akár asztali gépről küldött képernyőfotót is küldhetsz.

A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, hogy ki szerzi az UTOLSÓ gólt a 2018. november 24-i Atlético Madrid-Barcelona találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (20:45) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja az utolsó gól szerzőjét. Amennyiben 'nem lesz gól', akkor az erre az opcióra tippelők közül kerül ki a nyertes.
 
Amennyiben többen is eltalálják az utolsó gól szerzőjét és egynél többen is kvalifikáltak a nyereményre, akkor a HUAWEI Color Band A2-t az a kvalifikációs feltételeket maradéktalanul teljesítő felhasználó nyeri, aki időben legkorábban tippelt helyesen.
 

Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell     -számlával, amelyen legkésőbb a mérkőzés kezdetéig a tippjátékra leadott tippedet megteszed (az általad választott téttel), arról képernyőfotót (printscreen) készítesz és azt elküldöd nekünk. 

Ha arra tippelsz, hogy 'nem lesz gól', akkor egy ehhez kapcsolódó fogadásról küldj képernyőfotót!

 
Bármilyen nemű képmanipuláció gyanúja azonnali kizárást eredményez!
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
 

DÍJAZÁS

A nyertes HUAWEI Color Band A2-t, a 2-3. helyezett pedig Hathármas pólót nyer.

bet365
megosztom