NB I

Hatalmas value lakozhat a Vidi szorzójában

  • varin
megosztom

Ha valaki hisz a fehérváriak elsőségében, érdemes lecsapnia az Unibet szorzójára.

Fotó: BorsOnline

Ha nem is szenzációs játékkal, de megnyerte elmaradt mérkőzését az OTP Bank Ligában a MOL Vidi, jól sikerült tehát a stadionavató. Így már kicsit tisztább képet kapunk az NB I állásáról, amely azt mutatja, a bajnok ötpontos lemaradással várja a 15. fordulót, amikor is a Debrecen vendége lesz, míg az éllovas Ferencváros a Kisvárdát fogadja. Lássuk, hogyan alakultak az oddsok az Újpest elleni sikert követően.

Melyik csapat nyeri az OTP Bank Ligát?
   
Ferencváros 1.25
MOL Vidi FC 7.00
Budapest Honvéd 10.00

Az     jelenleg igencsak kecsegtető, 7-szeres szorzót kínál a Vidi bajnoki címére. Ez a szám már csak azért is rejtegethet hatalmas value-t magában, mert a magyar állami bukméker csupán 3.50-et ajánl a címvédésre, míg a Fradi esetében 1.25 külföldön, 1.30 hazánkban.

A 7-szeres és az 1.30-as szorzó egyébként egy szinte bukhatatlannak tűnő surebetet ad ki, amellyel 10%-os profitra tehetnénk szert májusra.

Jól tudjuk, hogy a Vidinek még legalább két EL-meccse hátravan, de ha esetleg nem lesz meg a továbbjutás, koncentrálhatnak a bajnokságra. A 7-szeres szorzó szempontjából egyébként kulcsfontosságú forduló vár ránk, hiszen a Fradinak fix három pontja van hétvégén, míg a Vidinek a fehéroroszországi kirándulást megelőzően nem lesz könnyű dolga az otthon mindenkire veszélyes Loki ellen.

Viszont ha Juhászék el tudnák csenni a három pontot a Nagyerdőből (ahogy ez sikerült is nekik az elmúlt években kivétel nélkül minden alkalommal), akár számíthatunk masszív oddsesésre is.

Összességében tehát lehet találni value-t a Vidi szorzójában, viszont fogadásra csak akkor adjuk a fejünket, ha bízunk a fehérváriak hétvégi győzelmében.

Ti hogy látjátok, mennyi esélye van a címvédésnek?

2018-11-24;212
2018-11-25;212
268681
megosztom