Sportfogadás

Így látjátok a Logibetet! - őszinte vélemények a tippadó szolgáltatásról

Íme a legjobb, legrelevánsabb vélemények a Logibetről - pozitív és negatív értelemben is.

Múlt héten indítottuk útjára kérdőívünket, amelynek az volt a célja, hogy komplex, hiteles képet kaphassunk mi is és partneroldalunk, a Logibet is a felhasználóktól a szolgáltatás színvonalára vonatkozóan. Szerencsére bőségesen akadtak visszajelzések, sokan percekig püföltétek a billentyűzetet, hogy hangot adjatok elégedettségeknek és elégedetlenségeteknek.

Örömünkre szolgálhat, hogy a pozitív vélemények voltak többségben, de a teljesség igénye nélkül kiválasztottunk pár olyat, amelyből az érdeklődők is közelebb kerülhetnek a termékhez.

A véleményeket kommentár nélkül (a tagolás és a helyesírás apróbb módosításaival) tesszük közzé, a reakciókat rátok bízzuk a kommentszekcióban.

 

1.Kezdjünk őszinte dicsérettel: a Logibet egy remek kezdeményezés, jól felépített struktúrájának - illetve nem mellesleg a fogadási mód sajátosságának - köszönhetően egy amolyan mindenki jól jár típusú platform. Jó annak aki tanácstalan a fogadások tekintetében, jó annak, akinek csak egy kis mankóra van szüksége, jó annak, aki value tippeket akar levadászni. Lehetőség annak, aki tippmesteri szárnyakat bontogat, tükörsima autópálya annak, aki már rutinos tippmester. És persze tán csurran-cseppen valamicske annak is, akiké maga a Logibet. :)

A legjobb tippmesteri csoportok 2018-as teljesítménye
Csoport Tippszám Profit
Master 3694 +484.55
Senior 1975 +411.19

Semleges terep a hatharom.com cikkeiben folyton felbukkanó Logibet promó. Természetes módon fogadja el minden gondolkodó hatharom.com látogató, hogy ez egyszerűen ott kell, hogy legyen, ha akarod olvasod, ha akarod átugrod.

A magam részéről nagyon jókat szoktam mosolyogni rajta, hogy egy kézifékes huszárvágással tudtok átkanyarodni egy mondaton belül bármilyen, hangsúlyozottan bármilyen témáról a Logibetre. De ez is kell, ilyen az üzlet, a boltnak menni köll :)

Na és akkor a bolt menése meg a negatívum. Nagyjából annyi, hogy miért nem csináltok az új felhasználóknak valami kis akciót? Mondjuk első hónap ingyenes, vagy igen jelentős kedvezményt? Nem kellene azonnal lerántani mindenkit 19 euróra, meg lehet előtte mutatni az árut.

Az meg, hogy ti leírtok mindenféle hősi eposzokat a hatharom.com-on a Logibet eszement száguldó sikereiről... hát, a tények lennének inkább tények,  lássam magam is, mielőtt fizetek. Ezen az sem segít, ha XY usernevű felhasználó cikket ír arról, hogy ő már annyira de annyira odavan tőle, hogy már szavakba is nehezen tudja önteni.

Szóval én a magam részéről javasolnék egy ingyenes vagy jelentős kedvezményt adó bemutató hónapot teljes hozzáféréssel. Ha igaz, amit a promókban írtok, így fizetni fognak az olyanok is, mint jómagam. Szerintem nem vagyunk kevesen ilyenek.

2: Az ötlet nagyon jó ! Pozitív, hogy nyomon lehet követni a tippadók statisztikáit , részletesen lebontva, nem manipulálnak az eredményeikkel..több sportágra is kapunk előzetesen tippeket és indoklás is van. Ami negatív, picit kusza és rengeteg a tippadó, így a sok tipp kioltja egymást. Drága az előfizetés, hiszen havonta nem csak a tőkére kell figyelni, hanem hogy akkora nyereség legyen, hogy a következő hónapot ki lehessen fizetni.. a sok tippadó miatt sajnos az ember nem tud megfelelően választani. Csökkenteni kellene a tippadók számát, hogy tényleg a legjobbak legyenek bent, legyen valami kiesés nekik, illetve a hosszabban negatív szériás tippadót átmenetileg felfüggeszteni... Jó lenne, ha nagyobb súlyát éreznék annak, hogy milyen tippet publikálnak. Persze a jókat külön jutalmazni (top 5).

3: A kiemelt tippmesterek esetében azt hogy a tipphez kell indoklást írni nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom. Ugyanakkor azok az indoklások hogy x forrásból származik odds-csökkenés várható ez nekem nem indoklás. Én ezeket a tippeket nem is játszom független attól, hogy nyer vagy veszít a tipp.

Az indoklás elvárását én kiterjeszteném minden szintre, mert beírni egy tippet végtelenül egyszerű senki se látja mennyi idő van mögötte.

Ha ott az indoklás akkor tudod mennyi munkát fektetett bele a tipster vagy csak ránézett az eredemenyek.com-ra és beírt valamit hasra.

 

4: A logibetre először idén májusban fizettem elő. Leginkább varin eredményei győztek meg az előfizetésről, az év első hónapjaiban hihetetlen jó eredményeket ért el. Nem is számítottam hasonlóan jó eredményekre, de sajnos egy nagyobb veszteséges időszakot is sikerült elkapnom rögtön a kezdet után. A bankom összege el volt döntve, hogy mennyit szánok rá, az egységnyi tétet 0,33%-ban határoztam meg, tehát egy 6 egységes tipp tétje volt 2%-a a bankomnak. Ez kisebb az ajánlottnál, a fórumban is megkaptam, hogy túl óvatos, de szerintem egyáltalán nem volt az. Mivel durva bukóban szálltam be, annyit elveszítettem, hogy az egységemet pénzben annyival kisebbre kellett vennem, hogy a kisebb téttel azóta se nyertem vissza azt, amit az elején elveszítettem.

Csatlakozz a nyerők táborához! - kattints a képre

Mindenkinek azt ajánlom, jól gondolja meg milyen egységnyi téttel vág bele. Persze ha nyerő széria lett volna, akkor jól is lehet járni, nekem nem volt szerencsém. Ha meg van a tétezés, az előfizetőnek el kell döntenie, hogy kit követ. Ezen nagyon sok múlik. Szerintem a tippmester rangsorolás nincs teljesen rendben. Példa. Ha egy tippmesternek van +520 profitja most, 2016. november 15-én meg volt neki +540, vagy most +268, két éve meg +292 volt, az master szint? A sportfogadás hosszútávról szól, nekem a két év 0 profittal elég hosszú táv, hogy levonjam a megfelelő következtetést. Sajnos mikor belevágtam, csak a „master”-t figyeltem, saját káromon tanultam.

Pozitív viszont, a statisztika mindenki számára elérhető, az alapján mindenki eldöntheti magának, kire iratkozik fel, kire nem.

Hasznos tud lenni a sportágra szűrés is, de előfordulhat, hogy a tippek egy sportágból, amiben egy tippmester a legjobb, sorban veszítenek, tapasztaltam már ilyet is.

Véleményem szerint, alaposan át kell nézni egy tippmester statisztikáit, és ha az ember elkezdi követni, akkor ki kell tartani mellette hosszabb távon. Váltogatni a feliratkozásokat a legrosszabb, amit csak tehet egy előfizető.

Aki akarja rakni a tippeket, annak azzal kell számolnia, hogy az e-mail érkezése után minél gyorsabban meg kell tenni a fogadást

Sok tippnél nem számít, de a kisebb piacoknál jelentős odds csökkenés tud lenni csupán pár perc alatt, például 0,2 odds csökkenés egy 7 egységes tippnél már 1,4 egység „veszteség” a tippmester statisztikájához viszonyítva. Az odds csökkenés egy rossz dolog, viszont azt mutatja, hogy a tippmester jó tippeket ad. Összegezve, az szerencsén múlik, hogy a kezdet hogyan sikerül, nekem nem volt szerencsém, plusz én is követtem el hibákat, és ennek máig ható következményei vannak az egész logibetes eredményeimre. Hosszabb távon viszont már az előfizető döntései és a tippmesterek teljesítménye fogja eldönteni az eredményt.

5: Csak az ingyen tippeket használom, mivel még nem vagyok aktív prémium felhasználó, azonban most először érzem azt a sok megbánt befizetés után, hogy hozzátok talán valóban érdemes lesz csatlakozni! Ehhez még tőke kell, amihez idő. Az oldal és a tippek tálalása nagyon gusztusos, jól átlátható, profi. Talán a Hathárom alkalmazáson belüli átjutás a logibet oldalára az egyetlen ami káosz tud néha lenni, de nem vagyok benne biztos, hogy ez kinek vagy minek a sara így vessek magamra ne szifonon lépkedjek ide-oda :) Folytassátok a remek munkát!

6: Egyelőre nem egész 1 hónapja vagyok tag. Ami nagyon tetszik az az emailes értesítés.

Nagyon jó dolog hogy egyből üzenet jön ha kiraknak, módosítanak, kiértékelnek egy tippet.

Ami nekem annyira nem tetszik az hogy kicsit nekem zavaros, hogy hogy alakul ki a sorrend a tipstereknél, nekem annyira nem egyértelmű. Pl. miért varin az első? Mikor ha megnézem Griezmann tippjeit sokkal jobb a találati aránya, pedig mivel mindenki profitot akar, ez lenne a legfontosabb. Csak pl ő nála ha jól emlékszem 4 egység azt hiszem a bank 1.25%, tehát ő így soha nem fogja utolérni varint aki 6-7-8 egységet pakol egy meccsre, de viszont rosszabb a találati arány. Még annyi hogy szerintem lehetne a tippmesterek között verseny akár havonta, hogy havonta aki legtöbbet termel külön díjazást kapna. Az elég jól ösztönző lehetne nekik. Kíváncsi lennék ki lenne a győztes. Összességébe amúgy rendben van az oldal!

A sorsoláson nyertes három szerencsést a héten e-mailben értesítjük.

7: Nagyon szeretem a Logibet honlapját!! Sok érdekes dolgot találtam eddig benne!! Nap mint nap visszajárok, benézek, elolvasom a blogokat és átnézem az ingyenes tippeket egyelőre mivel még nem fizettem elő!!

Ami nagyon hitelesé teszi,hogy még azok is találnak tippeket benne, akik nem fizettek be.

 Szándékomban áll befizetni mert a tippek mellé még érveket is találunk a tippek mellet!!! Tehát nagyon jónak tartom úgy ahogy van jelenleg!! Szívesen ajánlom másoknak is!!Párhuzamosan figyelem a Hathárom.com-mal együtt!

8: Összességében jó ötletek forrásának tartom. Ha egyezőség van a saját elemzés és a Logibetes prognózis között, annak általában forintban kifejezhető eredménye van.

9: Sokszor került ki úgy tipp, hogy a kikerülése után szinte azonnal (1-2 percen belül) meg akartam játszani, de már nem volt elérhető azon az oddson. Éppen ezért a tippmesterek eredményét szinte lehetetlen hozni.

Ha neked is van véleményed a Logibetről, nyugodtan fejtsd ki akár itt, akár az info@logibet.com mailcímen.