Nemzetek Ligája

Erre érdemes fogadni a tét nélküli tétmeccsen

megosztom

A portugál - lengyelnek nincs már semmi különösebb tétje, éppen ezért "langyos" meccset várunk.

Portugália - Lengyelország

Az A divízió 3-as csoportjában az Eb-győztes portugálok már megnyerték a csoportot, míg a lengyelek kizúgtak a B divízióba, függetlenül attól, hogy mi lesz ennek a találkozónak a vége. A bukiknál a Cristiano Ronaldo nélkül játszó luzitánok a favoritok, hiszen átlagosan 1.60 körül lehet fogadni a hazait, míg Lewandowskiék sikere 6.00-6.50-es oddson pakolható.

255848

Ami a felállásokat illeti, a portugáloknál André Gomes és Bernardo Silva sérült, míg Mario Rui eltiltott. Visszatérhet viszont a védelembe Pepe, aki Olaszországban szintén eltiltását töltötte. A hírek szerint Fernando Santos legalább három helyen változtat majd a legutóbbi kezdőjén és több olyan fiatalt is kipróbálhat, aki az NL-ben eddig még nem jutott szóhoz.

A lengyeleknél Rybus az egyedüli sérült, de hiába van itt minden sztár, a válogatottnak nagyon nem megy az utóbbi időben, néhány napja Gdanskban 1-0-ra kikaptak a csehektől is barátságos keretek között.

[2710696] 2018-11-20 20:45:00 Portugália - Lengyelországx

Aki látta az olasz-portugált, annak nem kell külön ecsetelni a portugálok célfutballját és minimális kockázatvállalását. Függetlenül attól, hogy ezúttal hazai pályán lesznek, ez a taktika nem sokat fog változni, szóval ismét energia-takarékos módban játszhatnak Renato Sánchezék.

Adva van tehát egy nagyon kimérten futballozó hazai és teljesen motiválatlan vendégcsapat. Adná magát a tipp, hogy fogadjunk az underre, csakhogy mivel komoly tétje nincs a meccsnek, az is lehet, hogy lazábban védekeznek majd a csapatok.

Viszont a kártyákban látunk értéket, hiszen 3.5 lapon húzták meg a határokat a bet365-nél. Egy ilyen mérkőzésen azért ez picit magasnak tűnik, hiszen inkább várunk egy laza focizgatást, mint pattanásig feszült légkört, tekintve, hogy a legtöbb játékos 3-4 nap múlva már bajnokit játszik valamelyik topligában.

A meccset az orosz Karajev vezeti, aki a barátságos meccseken nem szórja a lapokat, 9 napja a török-bosnyák meccset vezette, és összesen egy lapot osztott ki, azelőtt az Izland - Belgium NL-meccsen szintén megállt egy sárgánál.

 

  • Tipp: Büntetőlapok száma 3.5 alatt@1.80    
[2710696] 2018-11-20 20:45:00 Portugália - Lengyelországx;
megosztom