Nemzetek Ligája

A józan ész diktálja ezt a tippet a svédek meccsén

megosztom

A masszív skandináv védelem jellemzően underes meccseket hoz és a megnövekedett tét sem a túl sok találatra utal.

1x2    
Svédország Döntetlen Oroszország
1.95 3.40 4.50

A Nemzetek Ligája utolsó fordulójára sok nyitott kérdés maradt, így van ez a B-divízió 2. csoportjában is, ahol kedden dől el, hogy Svédország vagy Oroszország nyeri a törökökkel kiegészült triót.

A képlet pofon egyszerű Janne Anderson csapata számára, hiszen ha nyernek, osztályozót játszhatnak az A-divízióért, ha döntetlent játszanak vagy kikapnak akkor pedig a Szbornaja lesz ebben a helyzetben. A csoport elég erősre sikeredett, hiszen abból ketten a világbajnokság negyeddöntőig meneteltek. A Sverige már akkor is szervezettségével tűnt ki a mezőnyből, ám a tornát követően kellett egy kis idő, hogy felocsúdjanak a játékosok.

Kedden újabb piszok kemény 90 percre van kilátás. fotó: Twitter
A Nemzetek Ligáját egy meglepő és meglehetősen szerencsétlen zakóval indították saját közönségük előtt, hiszen a törökök két utolsó pillanatokban szerzett találattal fordítottak ellenük.

Az azt követő két meccsükön összesen egy gól született - ezt a csapat lelke, Granqvist szerezte a törökországi, győzelemmel lehozott visszavágón.

A Helsingborgs játékosa talán a legfontosabb eleme a gárdának, ő a vezér, az agy és a szervező is egy személyben, aki újabb komoly sikerre vezetheti a gárdát.

Kicsit aggasztó lehet ugyan, hogy a nemrég az év játékosának megválasztott Lindelöf játéka kérdéses egy kisebb sérülés miatt, bár a jó formában lévő Filip Helander (nem Holander!), aki Nagy Ádám csapattársa a Bolognában, remek alternatívát jelenthet a helyén.

[2710714] 2018-11-20 20:45:00 Svédország - Oroszországx

Az orosz programszervezők anno úgy gondolták, hogy jó ötlet egy németek elleni barátságos meccs az utolsó körös NL-párharc előtt, ám Leipzigben szépen beleszaladtak a késbe. A Nationalelf a félidőben már 3-0-ra vezetett, ezzel el is döntve a meccset, ez pedig aligha hathatott lélekemelően.

Csercseszov fiai ezt leszámítva nem estek össze a hazai vb óta, és sorsuk teljes mértékben a saját kezükben van, ráadásul egyelőre veretlenek a Nemzetek Ligájában. Kitámadniuk azonban aligha lesz okuk, hiszen a döntetlen tökéletes eredmény lenne számukra, bár éppen ezért egy korai gól könnyen boríthatja tippünket, amely az alábbi.

Stockholmban szerintük meglehetősen unalmas, de vérre menő küzdelemmel teli mérkőzés van kilátásban. Nem véletlen, hogy a bukik ilyen alacsonyra lőtték be az under oddsát (1.62), de ettől még szerintük is ez lehet az ideális tipp. 

 

  •  2.5 gól alatt @1.62   

 

[2710714] 2018-11-20 20:45:00 Svédország - Oroszországx;
megosztom