Tipp

"Surebetet" ajánl bloggerünk 2019-re

megosztom

Részeg Kimi nicknevű userünk saját kedvencére nem, de másik három pilótára voksol jövőre.

Hétvégén az utolsó futamot rendezik 2018-ban a Formula-1-es szezonban, a mezőny még egyszer utoljára Abu-Dzabiban gyűlik össze, hogy bőgessék a motorokat. Hamilton és a Mercedes elsősége már régóta készpénznek vehető, ám bloggerünk, "Részeg Kimi" most nem is az idei futammal, hanem a következő évvel foglalkozott blogjában.

Mint azt a szerző megjegyzi, 2019-ben sem várható óriási változás, az erőviszonyok alapján három pilóta érhet csupán révbe.

Fotó: Archív

"Jelenleg Hamilton győzelme kereken 2-es oddson fogadható, míg Vettel vb-címe 4,33-szoros, Verstappené pedig 5-szörös pénzt hozna." 

Ha Verstappenre egységnyi tétet teszünk, akkor Vettelre 1,155, Hamiltonra pedig 2,5 egységet érdemes rakni. Ebben az esetben 0,345 egységnyi profittal zárunk, bármelyikük is lesz a világbajnok. Ez 7,4%-os ROI-t jelent - ha bejön

- fogalmaz Kimi.

Bloggerünk hibátlanul számolt, a három kimenetelt arányosan megfogadva mindenképpen lesz 7.4% hasznunk. Kimi szerint elsősorban a csapattársak jelenthetnek némi rizikót, szerinte Leclerc és Gasly okozhat némi izgalmat, de erre azért elenyésző az esély.

"Száz szónak is egy a vége, sikerült három versenyzőre leszűkítenünk az esélyesek körét, akik között a fentebb tárgyalt arányban elosztva a pénzünket, (szinte) garantáltan profitra tehetünk szert. A kockázat annyira alacsony, hogy érdemes belevágni..." - zárja indoklását Kimi.

Ha érdekel bloggerünk gondolatmenete, mindenképpen érdemes elolvasni blogját, míg ha a tippet szeretnéd megjátszani, irány a    , ahol 15 ezer forint kezdőbónusszal spékelheted meg az élvezeteket.

bet365
megosztom