Átigazolás

Két nagy halat is foghat januárban a Milan

  • varin
megosztom

Nem csak Zlatan Ibrahimovic költözhet Milánóba a télen, a Chelsea-től is sztárt igazolhatnak az olaszok.

Azt már hosszú hetek óta tudni lehet, hogy a Milan régóta érdeklődik korábbi játékosa, Zlatan Ibrahimovic iránt, akinek ügynöke, Mino Raiola a hírek szerint a hétfői napot a milánói főhadiszálláson töltötte. Az azonban merőben új információ, hogy a Rossonerik Ibra mellett egy másik korábbi Barca-játékost, Cesc Fábregast is megszerezhetik januárban.

Fotó: Archív

A spanyol Diario AS jelentése szerint Leonardóék már fel is vették a kapcsolatot Cesc Fábregasszal, akinek csak epizódszerep jut a Chelsea-nél. Mivel a spanyol szerződése ráadásul a nyáron lejár, most még kaphatnak érte némi aprópénzt a londoniak.

A 31 éves középpályás idén mindössze 439 percet játszott a Chelsea-ben, amelyből a bajnokságra 48 jutott.

Az egyik nagy brit, átigazolásokkal kiemelten foglalkozó buki számszerűsítette is Cesc maradásának szorzóját: jelenleg 1.05, hogy végül mégis marad Maurizio Sarri együttesénél, noha korábban az Arsenalról és az Atlético Madridról is pletykáltak, mint lehetséges következő állomás.

Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy noha Zlatan és Cesc is túl vannak már pályafutásuk legszebb időszakán, egy BL-álmokat szövögető Milannak hatalmas lenne mindkét klasszis játékos.

A milánóiak a hétvégi fordulóban egy igazi hatpontos rangadót játszanak az egy ponttal előttük álló Lazio ellen. Gattuso fiai ráadásul az eltiltott Higuaín nélkül utaznak Rómába, így nem meglepő, hogy az égszínkékek szorzója mindössze 1.80, míg a vendégsiker több, mint 4-szeres pénzt fizetne a    -ön.

[2846968] 2018-11-25 18:00:00 Lazio - AC Milanx;
megosztom