Tipp

Itt egy 6.55-ös szorzójú kombi a NL utolsó fordulójára

 • ivan
megosztom

Három olyan meccset választottunk ki, ahol a csapatok motivációja ellentétes, az előjelek pedig kedvezőek.

Az utolsó fordulókat rendezik a Nemzetek Ligájában és a hétfői és a keddi napon jócskán várnak ránk izgalmak.

Kezdjük sort mindjárt a Németország - Hollandia találkozóval, ahol a németek a tisztes évzárásért, a hollandok pedig a csoportgyőzelemért lépnek pályára. Az Oranje pár napja legyőzte a világbajnok franciákat, érthetően komoly önbizalommal futhatnak ki majd a gyepre, míg a Nationalelf szenvedése mindenki számára ismert.

Beharangozó cikkünkben kolléga részletesebben is körbejárta a találkozót, de a végére pedig egy X2-es végkimenetelt tippelt, ami a jelenlegi forma és a motiváció miatt jó kis tippnek tűnik.

Szintén hétfőn este rendezik a Bulgária - Szlovénia találkozót, amelyen a hazai csapatnak van nagyon komoly lehetősége. A bolgárok a győzelemmel megnyerhetik a csoportot a Cipruson meccselő Norvégia előtt. A két éllovasnak ugyanannyi pontja van, az egymás elleni eredményük pedig egál, így a gólkülönbség dönthet, abban pedig egyelőre a norvégok egy találattal jobbak.

A bolgárok számára jó hír lehet, hogy a szlovének kiestek és már a fiatalokat tesztelgetik, gyakorlatilag minden ismert játékosuk felmentést kapott ezen meccs alól. Azért sima meccsre nem számítunk, de a bolgároknak azért jó emlékeik vannak Szlovéniáról, hazai pályán játszhatnak, szóval jöhet itt is a hazai.

Viszont a gólkülönbségre is figyelniük kell, így már a meccs elejétől támadólag kell fellépniük, ez pedig nyilván kedvez majd a kontrákra berendezkedő szlovén csapatnak. Ezen a találkozón már visszatér a pályára Josip Ilicic, lesz potenciál a támadósorban, szóval nem írjuk le teljesen a szlovén esélyeket sem.

A harmadik találkozót kedden rendezik, méghozzá Stockholmban. A Svédország - Oroszország mérkőzésen a továbbjutás és a csoportgyőzelem a tét, ám a skandinávok az oddsok alapján elég komoly favoritok, ami köszönhető az orosz csapat tartalékos felállásának. Alig találunk embereket a nyári vb-csapatból, miközben a svédek egy isztambuli sikert követően érthetően felpörögtek.  Jó esély mutatkozik a hazaira.

Ezt a hármas kötést 6.55-as szorzóért rakhatjuk a bet365-nél, de a magas odds ellenére talán nem annyira esélytelen a győzelem, így érdemes lehet rápróbálni egy kisebb téttel, de akár egy 3/2-es kötésvariációval is harcba lehet szállni.

 

Mit gondoltok, jöhet ez a kombi?

 

bet365
hatharom.com
Németország - Hollandia Hollandia +0,5
Bulgária - Szlovénia Gólok száma 2 felett (AH)
Svédország - Oroszország Svédország -0.5
6.55@  
Fogadási határidő: hétfő 20:45
 • Pro
  varin
  2018. november 19., Hétfő 10:28

  Nations League 3 | Bulgaria-Slovenia

  2018. november 19., Hétfő 20:45
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
  • Tipp:Bulgaria -1.25 (-1,-1.5)
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.89
  • Eddig éri meg:2.5
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Kizártnak tartom, hogy a hullagyenge, már kiesett szlovénok tudnak majd pontot szerezni Szófiában. Ljubljanában is tudott nyerni Bulgária, otthon pedig még erősebbek - tétmeccsen 2015 óta csupán Franciaország tudott itt nyerni. A hendikepes győzelem mindenképpen kell nekik, sima győzelemmel csak akkor juthatnak fel, ha közben Norvégia nem nyer Cipruson - ám erre apellálni igen nagy bátorság lenne. Gyenge ez a szlovén csapat, mindössze 19 mezőnyjátékosuk van, nincs Oblak, Cesar, Jokic, Krhin, Kampl, Birsa, Matavz - csomó ismert név hiányzik. Mindezek fényében nálam ez sima hazai.

  • Eredmény:

   1-1 ( 0-0 )

megosztom