Nemzetek Ligája

Gólszerző és kimenetel tippünk is van a német-hollandra

megosztom

Löw és Bierhohoff megpróbált lelket önteni a pocsék évet futó társaságba, amelynek alig ha lesz kedve ehhez a meccshez.

A vendégek bombaformában érkeznek a Veltins Arenába. fotó: UEFA

A hétfő este 'főmeccsén' Németország nyugati szomszédját, az ősi rivális Hollandiát fogadja a Schalke pályáján Gelsenkirchenben. Miután az Oranje 2-0-ra legyőzte a világbajnok franciákat eldőlt, hogy a Nationalelf a kiesik a B-divízióba, Depayék azonban még az elő helyet is megszerezhetik az illusztris trióban.

1x2    
Németország Döntetlen Hollandia
1.95 3.80 4.00

A német válogatott történelmének egyik legrosszabb évét futja. Nem elég, hogy a vb-n szégyenszemre már a csoportból kiestek, sorra jöttek a csalódást keltő eredmények és idén mindössze három győzelmet jegyez a csapat. Feltüzelni a brigádot ennek tudatában elég nehéz lesz, hiszen bármi történik a hétfői találkozón, biztosan kiestek a csoportjukból és még az is megeshet, hogy a decemberi Eb-sorsoláson a második kalapba kerülnek.

Mesterük, Joachim Löw egyértelműsítette, hogy ez nem a világ vége, hiszen céljuk az Európa-bajnokságra való kijutás, amit a jövőre induló selejtezőkön is elérhetnek. "Hollandia megérdemelten verte a világbajnokot. Számunkra elég keserű ez a helyzet, de el kell fogadnunk. 

A feladat azonban adott, kijutni az Eb-re és az addigi rengeteg idő alatt a fiatalokat integrálni a csapatba. 

A csalódást keltő év után szeretnénk egy jó produkcióval előrukkolni szurkolóink előtt a Veltins Arenában" - mondta Löw a vasárnapi sajtótájékoztatón.

Oliver Bierhoff, a válogatott üzleti menedzsere a következőket tette hozzá. "A kiesés egy pocsék év zárása. Lehet azonban, hogy ez kellett, hogy leérjünk a mélypontra és mindent előröl építsünk. A kiesés miatt még éberebben kell cselekednünk ahhoz, hogy kijussunk a 2020-as Eb-re."

[2710680] 2018-11-19 20:45:00 Németország - Hollandiax

A hollandok éve pont ellentétesen alakult riválisukénál, hiszen a lassú kezdést követően egyre jobban összeért a csapat Ronald Koeman kezei alatt. A világbajnokságról való lemaradásból erőt kovácsoltak és egyre inkább hasonlítanak régi, mindenkire nézve fenyegetést jelentő önmagukra. Legutóbbi két NL-meccsükön a két előző vb-győztest verték kapott gól nélkül 2-0 és 3-0-ra.

Igazi tét ráadásul csak Koeman-csapatának van, hiszen minimum egy remivel bebiztosíthatnák rájátszáshelyüket a Nemzetek Ligájában.

Érdekes, hogy a csalódást keltő év ellenére a bukik még mindig erősen a németeket favorizálják. Ezáltal az X2-re elég erős, 1.85-es oddsot kapunk, amiben lehet érték bőven az iksz szagú találkozón.

Az Oranje egyértelműen kiemelkedő játékosa a Lyon csatárja, Memphis Depay, aki az utóbbi 10 válogatott meccsen 6 gólnál jár és ezúttal is kihasználhatja az instabil német védelmet, főleg, hogy egy esetleges büntetőhöz is ő állna oda.

 

  • Döntetlen vagy Hollandia @1.85    
     
  • Depay lő gólt @2.87    

 

[2710680] 2018-11-19 20:45:00 Németország - Hollandiax;
megosztom