Nemzetek Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a magyar-finn NL-meccsre

megosztom

A bukik szerint esélyesebbek vagyunk a finnek ellen, lássuk tippmestereink, szerkesztőink hogyan látják az esélyeket.

mr.blonde

A finnek mindenképpen megnyerik a csoportot, így egyértelműnek gondolom, hogy a motiváció a mi oldalunkon áll majd. Hazai pályán játszhatunk egy olyan észtek elleni meccs után, amelyen tisztes teljesítményt sikerült nyújtani és magabiztos győzelmet arattunk.

Az 533 passz-szám és a több, mint 80%-os hatékonysági mutató nagyon tetszett, jó lenne valami hasonlót látni vasárnap is. Rossi az észtek ellen elég jó középpályás sort rakott össze, labdabiztos játékosoknak köszönhetően uraltuk a pálya ezen részét.

A finnek hasonló felfogásban játszhatnak majd mint az észtek, szóval ha hátul figyelünk, szerintem akár kapott gól nélkül is lehozhatjuk ezt a meccset, de egynél több kapott gólra itt nem számolok.

Nem gondolom, hogy elveszítjük ezt a meccset, így ebben az irányban is fogadok.

Tipp: Magyarország -0.25 AHC @   

bet365

varin

Adott egy már ünneplő finn válogatott és egy bizonyítani akaró magyar csapat, olyan játékosokkal mint például Dzsudzsák Balázs, akin az észtek elleni pár perc alatt is látszott, hogy vissza akarja nyerni a szurkolók és a stáb tiszteletét. A vendégeknek ez már jutalomjáték lesz, semmi értelme megszakadniuk, nekünk azonban még a kiesés elkerülése a cél. Szerintem egy nem túl látványos meccsen nyerni fognak a mieink, de a biztonság kedvéért a -0.25-ös hendikepet választom, így reminél sem bukjuk a teljes tétet, az odds mégis elfogadható.

Tipp: Magyarország -0.25 AHC @ 1.95   

gb1

Vasárnap este a Groupamában két abszolút felszabadult válogatott léphet pályára. Az eredménytől függetlenül a finnek már biztosan csoportelsők, míg nekünk hétgólos vereséget kéne szenvedni ahhoz, hogy kiessünk. Ez lehet tehát az egyik döntő faktor és a győzelemre lélektanilag nekünk jóval nagyobb szükségünk van, mint az észak-európaiaknak.

Már az odavágón is jobban játszottunk, ám azóta a fejlődés megkérdőjelezhetetlen – Rossi mester egyre egységesebbé kovácsolja nemzeti csapatunkat. Jól mutatja a stabilitást, hogy a csütörtöki észtek elleni meccsen esélyt nem hagytunk a vendégeknek, minden statisztikában felülmúltuk őket és csak egy kapura tartó lövést engedélyeztünk nekik. Hazai gyepen tehát még stabilabbak vagyunk, így a publikum támogatásával egy kevés gólt hozó magyar győzelmet remélek, amit a finnek impotens idegenbeli mutatója is alátámaszt.

Tipp: Magyarország nyer @ 2.27     

Tomihmv

A finnek meglepetésre megnyerték a csoportot, avagy tét nélkül léphetnek pályára vasárnap este. A mieinknek azonban muszáj nyerniük, ha biztosra akarnak menni, és nem akarnak kiesni, mint legrosszabb csoport harmadik.

Mindezeknek köszönhetően, illetve figyelembe véve azt, hogy mi játszunk hazai pályán és az odavágón elszenvedett vereség miatt törleszteni valónk van, úgy gondolom, hogy mi jöhetünk ki győztesen a párharcból. Azonban csak kétesélyben, döntetlen nélkül (ezen esetben a feltett tét visszajár) tippelek a magyar válogatottra.

Tipp: Magyarország DNB @ 1.60    


Ti mire fogadnátok a Magyarország - Finnország meccsen?

 

 

[2710743] 2018-11-18 20:45:00 Magyarország - Finnországx;
megosztom