Nemzetek Ligája

Kínos hibát (is) vétettek a bukik - spéci tippek a magyar - finnre

megosztom

A becsületünkért és az Eb-selejtezős jobb kiemelésért lépünk pályára vasárnap este a csoportgyőztes Finnország ellen a Nemzetek Ligájában. Mostani cikkünkben a speciális fogadásokat gyűjtöttük egybe.

Fotó: mlsz.hu

Az észtek ellen mutatott játék miatt bizakodva várhatja az év utolsó tétmérkőzését a magyar válogatott, amely a Groupama Arénában fogadja a már biztos feljutó Finnországot. A bukmékerek szorzóiról már egy korábbi cikkünkben is szót ejtettünk, a számok alapján a vasárnapi ütközetnek a mieink a favoritjai.

Most a klasszikusnak számító fogadási piacok helyett speciális lehetőségeket vettük górcső alá.

Bár a finnek elleni meccsnek komoly tétje már nincs, a magyar válogatott aligha fogja fél vállról venni a találkozót, ez pedig az északiakat is arra ösztökélheti, hogy harcos felfogásban focizzanak.

Az Unibet jóvoltából köthetünk fogadásokat a lapok számára is, ezen a piacon a magyar csapatra 1,5 kártyát húztak meg az oddsmesterek, szerintünk két lap simán össze is jöhet.

Magyarország lapjainak a száma    
1.5 felett 1.5 alatt
1.61 2.20

Játékosokra lebontva a két belső védőnkre, Kádárra és Willi Orbanra lehet fogadni, bármelyik centerhalfunk is sárgulna be, azzal komoly kasszát csíphetnénk meg.

Lapot kap    
Kádár Tamás 4.50
Willi Orban 5.00

A csapatokra lebontva a finnektől várják a több kártyát, ha beigazolódik a bukik sejtére, akkor egy duplás szorzót foghatunk. Az odavágón viszont 4-1-re megnyertük ezt az összevetést.

Legtöbb büntetőlap    
Magyarország Döntetlen Finnország
2.70 4.10 1.98

A gólszerzős piacokon az észtek elleni meccsen is jól sikerült a gondolatmenetünk, hiszen Szalai Ádám meglőtte a gólját 2.10-ért. Ezúttal sokkal magasabb szorzót szabtak ki a Hoffenheim támadójára, ami nyilván a minőségibb ellenfélnek köszönhető. Szalai mögött Böde következik a sorban, de vélhetően a Fradi támadója ezúttal is csak epizódszerepet kap majd.

Nagyon komoly szorzója van viszont Dzsudzsák Balázsnak, aki az észtek ellen el is eresztett egy biztató lövést. Ha a középpályás kezdeni fog, akkor bőven lehet érték ebben az oddsban, hiszen a szabadrúgásoknál számíthatunk rá és hát nincsenek is rossz emlékei ugye a finnekről.

Megspékelhetjük egyébként az izgalmakat, hiszen olyan fogadást is tudunk kötni, hogy valamelyik játékos netán duplázna. Például egy Szalai-dupla már 14-szeres pénzt fizetne.

Gólszerzők    
Szalai Ádám 3.10
Böde Dániel 3.30
Dzsudzsák Balázs 6.25
Varga Roland 3.30
Nagy Dominik 10.00

Na de jöjjön az igazi baki, amire a címben is utaltunk. Az Unibet ugyanis felvette a gólszerzős piacaira Sallai Rolandot is, aki ugye sérülés miatt nincs a keretben. Na már most így nem is lőhet gólt, viszont erre az opcióra kínálnak szorzót, egészen pontosan 1.19-es az oddsa annak, hogy Sallai nem fog betalálni.

Sajnos viszont a mosolygáson kívül mást nem nagyon tudunk tenni, ugyanis az Unibet szabályzata értelmében, ha egy játékos nem kezd, akkor a fogadást érvénytelenítik.

 

Hány gólt lövünk?

A Nemzetek Ligájában a finnek mindössze egyetlen gólt kaptak, az is egy öngól volt legutóbb a görögök ellen. Ennek ellenére a bukiknál elég komoly eséllyel fogadhatunk, hogy lesz magyar gól, hiszen mindössze 1.30-as szorzója van annak, betalálunk legalább egyszer. Ha viszont finnek megint lestoppolnak minket, az 3.40-es szorzóval bírna.

 

  • Magyarország 0.5 felett@1.30    
     
  • Magyarország 1 felett (AH)@1.65  
     
  • Magyarország 1,5 gól felett@2.50    
Ti mit gondoltok a cikkben feltüntetett lehetőségekről, mire lehet érdemes fogadni?

 


A széles kínálat és a speciális piacok miatt érdemes lehet az Unibetnél játszani, ráadásul a fogadóiroda az új játékosoknak 20 000 HUF értékű ingyenes fogadással várja. Regisztráció itt!

unibet
[2710743] 2018-11-18 20:45:00 Magyarország - Finnországx;
megosztom