Nemzetek Ligája

Hatszoros szorzóval szemezünk az olasz-portugálon

  • ivan
megosztom

Portugáliának már egy döntetlen is elegendő Olaszországban, hogy megnyerje az A divízió 3-as csoportját.

Bár a 2016-os Eb győztese a Nemzetek Ligájában legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo nélkül szerepel, a luzitánok sikerrel abszolválták eddig az akadályokat, hiszen 2/2-es mérleggel állnak a 3-as csoportban. Fernando Santos legénysége Lengyelországban egy ötgólos meccset tudott megnyerni (3-2), míg Olaszországot hazai pályán 1-0-ra győzte le.

255848

Ennek a találkozónak jön most a visszavágója a San Siróban. A bukmékereknél az azzurrik számítanak a favoritnak, de a 2.25-ös szorzó elég jóindulatúnak tűnik az egyesre.

Roberto Mancini keretéből több nagy név is kimaradt, ráadásul nemrég derült ki, hogy Federico Bernardeschi sem tudja vállalni a játékot. Mivel az olaszoknak ez lesz az utolsó meccsük, ezért csak a győzelem segíthetné őket a továbbjutáshoz, de ebben az esetben a portugáloknak még pont nélkül kéne maradniuk hazai pályán a már kiesett és motiválatlan Lengyelországgal szemben.

Szóval Mancini akár kísérletezhet is és erre enged sejtetni az is, hogy a keretben több fiatal újonc is megtalálható. Az előzetes kezdőben a 21 éves Barella is szerepel a középpályán, de rajta kívül csak rutinos harcost várnak a pályára. A védelem közepén a Chiellini-Bonucci párossal, a középpályán Verratival és Jorghinóval, a támadósorban pedig Immobilével és Insignével.

A portugáloknál CR7 mellett ezúttal az eltiltott Pepe és a sérült André Gomes sem vehető számításba, de a "Silvák", Bruma, Carvalho és a visszatérő Danilo ott lesz a fedélzeten.

[2710695] 2018-11-17 20:45:00 Olaszország - Portugáliax

Bár a portugáloknak akár még egy vereség is beleférhet, egy Olaszország elleni találkozó nyilván komoly presztízzsel bír. A mostani évtizedben a csapatok kétszer találkoztak egymással és mind a kétszer Portugália örülhetett, méghozzá két 1-0-s győzelem után.

Gólparádéra most sem igazán számolhatunk, hiszen a két válogatott elsősorban a taktikus játék és a célfutball híve, bár kétségtelen, hogy a támadópotenciál megvan mind a két oldalon.  Azért sokat elmond, hogy a bukik a gólokra vonatkozó egál line-t kereket két gólon húzták meg Mindenképpen érdemes lesz belenézni a találkozóba - a bet365 élő streamen közvetíti a milánói meccset.

bet365

Az olaszok egy csapatot próbálnak építeni, de ez egyelőre elég döcögősen megy, hiszen utolsó 11 meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni, miközben öt döntetlent is játszottak. Portugáliának kész csapata van, amely pontosan tudja, hogy mit kell játszania az eredményességért. A hazai pálya előnye miatt az olaszok valamennyivel fórban vannak, de egy iksz valójában mindkét csapat megfelelhet.

 

  • Döntetlen @3.30    
     
  • Pontos eredmény 1-1@6.00   

 

[2710695] 2018-11-17 20:45:00 Olaszország - Portugáliax;
megosztom