Férfi kézi BL

Erős kombit gyúrtunk össze a Veszprém és a Szeged meccsére

megosztom

Mindkét férfi sztárcsapatunk hazai pályán folytatja a szereplését a Bajnokok Ligájában. Lássuk a tippeket!

Veszprém - Kristianstad
Tipp: Kristianstad 22.5 gól felett
Odds: 1.20@ bet365

Nagy pofont kapott múlt hétvégén a Veszprém, miután 32-29-es vereséget szenvedett az addig még nyeretlen svéd csapat otthonában. Az újabb zakó miatt kezd kellemetlenné válni a bakonyiak helyzete, így a szombati meccset mindenképpen be kell húzniuk.

A Kristianstad egy fiatal csapat ugyan, világsztárok nélkül, de egyáltalán nem olyan gyenge, mint azt esetleg az eredménysora mutatja. A Veszprém most nincs abban a helyzetben, hogy bárki ellen biztosra mehessen, így komoly küzdelmet várunk a Veszprém Arénában.

A nyitóhendikeppek sajnos már szétestek, így ezeken a piacokon már nem látunk értéket, viszont egy biztosnak tűnő fogadáson megakadt a szemünk. A Veszprém védekezése idén messze elmarad a korábbi évektől, a Kristianstad pedig a BL-ben 28,4 dobott gól/meccs átlaggal bír. Ezek fényében a 23 vendég gólra elég komoly sanszot látunk.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Szeged - Skjern
Tipp: Skjern +8,5
Odds: 1.38 @ bet365

Ugyan három góllal nyert a Szeged Dániában, azért nem volt az a meccs könnyű a magyar bajnoki címvédőnek. A Skjern kemény dió, s noha ezúttal Juan Carlos Pastor együttese lesz a pályaválasztó, szerintünk a dánok ezúttal sem adják könnyedén magukat. Így pedig egy eltolt hendire voksolunk, avagy szerintünk a Skjern nem kap ki nyolcnál több góllal Szegeden.

Egyébként, ha ez a hendi elmenne, az komoly meglepetés volna, mivel a dánok legnagyobb idei veresége éppen nyolcgólos volt, amit Nantesban szenvedtek el, de Flensburgban például csak néggyel kaptak ki, míg Celjében nyerni tudtak. Mindezek mellett a Szeged mindenkivel szoros meccset játszott az idei BL-ben, leszámítva a Celje elleni kilencgólos sikert.

bet365
hatharom.com
Veszprém - Kristianstadt Kristianstad 22,5 gól felett
Szeged - Skjern Skjern +8,5
1.65 @    
Fogadási határidő: szombat, 17:30
megosztom