Tipp

Egy brutál bevállalós fogadással indítjuk az alpesi sí szezont

  • Cesc18
megosztom

Egy svéd sízővel nyernénk 21-szeres pénzt a vasárnapi férfi műlesikló versenyen Leviben.

A hétvégén Leviben most már a férfiak számára is kezdetét veszi az alpesi sí szezon, méghozzá hagyományosan egy műlesikló versennyel. Nem ez a legnehezebb lejtő a Világkupában, és éppen emitt borzasztó szoros versenyek tudnak kialakulni, tavaly például másfél másodpercen belül volt az első 20 síző. 

Hargin egyik kedvenc helyszíne Levi. - Fotó: FIS

Ezen a lejtőn sokan odaérhetnek a végelszámolásnál, főleg így a szezon elején, amikor még mindenki a formák élesítésénél tart. A favorit természetesen az a Marcel Hirscher, aki a 2017/18-as idényben brutálisan dominálta a technikai számokat, és Leviből is van már két Világkupa-sikere, igaz, tavaly éppen ezen a versenyen nem tudott nyerni - különösebben nagy rontás nélkül lett 17. Az osztrák klasszis legnagyobb kihívója Henrik Kristoffersen, aki sorozatban négy dobogós helyezést számlál Leviben. 

Hirscher és Kristoffersen mögött viszont nagy az űr és nagyon sokan pályáznak a pódiumra. Ilyen például az a Mattias Hargin, aki a tavalyi harmadik helyét próbálja megismételni. A rutinos svéd síző kifejezetten szereti ezt a lejtőt és általában már így a szezon elején jó formát tud mutatni.

Kilenc Világkupa-versenyen vett részt Leviben és ebből hétszer (!) a top 10-ben végzett. 

Ennél stabilabb teljesítményt talán senki nem tud felmutatni ezen a lejtőn.

Ugyan Hargin nem gyűjti halomra a Vk-sikereket, de azért akad már győzelme és több dobogós helye is, Leviben pedig egyértelműen oda kell rá figyelni. 

Úgy vélem, hogy ezen az oddson megéri kockáztatni és behúzni a top 3-ra. A bet365 egyébként magasan a legjobb szorzót kínálja, más irodákban 13-15-szörös pénzért fogadható. 

Alpesi sí, Levi - Férfi Slalom
hatharom.com
Dobogós helyezés - Mattias Hargin - igen
21.00 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 10:15
bet365
megosztom