Nemzetek Ligája

A lapokra fogadunk az NL kiesési rangadóján

  • varin
megosztom

Albánia-Skócia mérkőzést rendeznek Shkoderben - a vesztes csapat vélhetően kiesik.

Fotó: Sky Sports

Első ránézésre nem tűnik az év legizgalmasabb meccsének az Albánia-Skócia találkozó, de mindkét félnek ugyanaz a célja - a kiesés elkerülése, valamint az esetleges feljutás elérése. Ugyanis a trió mindhárom csapata feljuthat és kieshet még, ez pedig a csoport két további meccsének eredményétől függ.

255896

Előbb Albánia-Skócia, néhány nap múlva pedig Skócia-Izrael találkozókat rendeznek és mivel eddig csak a most hétvégén szabadnapos válogatott áll hat ponttal, akár az is elképzelhető, hogy körbeveréssel mindegyik gárda hat egységgel végez. Ebben az esetben viszont sokat számíthat, hogy Albánia gólkülönbsége -3, vagyis az ő feljutásukhoz mindenképpen az kell, hogy magabiztosan verjék otthon Skóciát.

Ám látva a két csapat közötti tudásbeli különbséget, alighanem az albánok már azzal is elégedettek lennének, ha nem esnének ki a D ligába, viszont a győzelem így is elkerülhetetlennek tűnik.

Ami a vendégeket illeti, a skótoknak egy magabiztos albániai siker azt jelentené, hogy jó az iksz az utolsó körben Izrael ellen.

   
Albánia Döntetlen Skócia
3.30 3.10 2.50

Hatalmas optimizmusra persze egyik oldalon sincs ok, a hazaiak három és fél meccse gólt sem szereztek, míg a vendégek a jól sikerült vb-selejtezősorozatot követően kilenc meccsen már hét vereséget számlálnak, egyedül Albániát és Magyarországot tudták legyőzni.

A két csapatnak már az első találkozója sem volt indulatoktól mentes, a 34 szabálytalanság mellett 5 sárgát is hozott a mérkőzésük, most pedig a tét nagysága miatt még durvább 90 percre van kilátás. Ezen pedig aligha segít majd az orosz Vladislav Bezborodov személye, aki az utolsó hét válogatott meccsén például 20 sárgát és 3 piros lapot szórt ki. 

Mindezeket figyelembe véve egyértelmű, hogy megéri a lapokra fogadni. Mindkét csapatnak igazán csak a győzelem jelentene sikerélményt, a kiesés réme viszont mindkét gárda felett ott lebeg. Márpedig aligha válna dicsőségére bármelyik félnek, ha a következő sorozatban a B divízió helyett San Marinókkal és Liechtensteinekkel kellene csatába szállniuk.

hatharom.com
4 lap felett
bet365 @1.85
[2710719] 2018-11-17 20:45:00 Albánia - Skóciax;
megosztom