Nemzetek Ligája

Sima favorit a magyar válogatott a finnek ellen - ezért!

megosztom

Marco Rossi csapatának kellene a győzelem a finn válogatott ellen, és erre az oddsok alapján van is realitás.

Hazai pályán magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott a magyar válogatott Észtország felett a Nemzetek Ligája csütörtöki játéknapján. A mieink a sorozatot Finnország ellen zárják majd vasárnap a Groupama Arénában, és bizony hiába van a magyar csapatnak hét pontja, így is könnyedén megeshet az a szégyen Marco Rossi fiaival, hogy kiesnek a D jelű divízióba.

255904

A csoportharmadikok csatájában ugyanis nincs jelentősége az észtek ellen aratott sima győzelemnek, a kiesés elkerüléséhez a magyar csapatnak győznie kéne Finnország ellen, ugyanis már egy döntetlen is azt jelentené, számolgathatna tovább a magyar csapat.

A magyar válogatott szempontjából igen fontos lenne, hogy Ciprus pénteken ne győzze le Bulgáriát.

Öröm lehet az izzasztó helyzet közepette, hogy azok a finnek látogatnak vasárnap Budapestre, akik már biztosan feljutottak a B divízióba, ugyanis hiába kaptak ki 1-0-ra Görögországban csütörtökön este, mivel otthon 2-0-ra verték a helléneket, már megvan számukra a csoportelsőség.

Így vélhetően egy kevéssé motivált skandináv csapat érkezik majd hazánkba a hétvégén, amelyet az oddsok is jelentenek. Az Unibet számai alapján ugyanis favorit a magyar csapat, a mieink sikerére 2.30-as, a vendégekére pedig 3.30-as oddsot fizetnek.

   
Magyarország Döntetlen Finnország
2.30 3.10 3.30

A motivációs különbségek tehát könnyedén kiütközhetnek a zöld gyepen is, a magyar játékosok biztosan szeretnék szépen búcsúzni a közönségtől, ráadásul olyan játékosoknak, mint például Dzsudzsák Balázs vagy Böde Dániel, van is még mit bizonyítania Marco Rossi számára.

[2710743] 2018-11-18 20:45:00 Magyarország - Finnországx;
megosztom