Nemzetek Ligája

13-szoros pénzt szállíthat a megtáltosodott Gibraltár

megosztom

Meglepő módon a törpe válogatott két meccses győzelmi szériában van - meg is bolygatta szépen a 'D' divíziós csoportját.

Vajon feléled az Arsenal ásza? fotó: UEFA

1x2     
Gibraltár Döntetlen Örményország
17.00 6.00 1.25

A Nemzetek Ligájában több  meglepetéseredmény és rekord is született az eddigiek során. Az egyik legkülönlegesebb egy világra szóló siker volt a D divízióban: a gibraltári válogatott Chipolina tizenegyesével legyőzte Örményországot idegenben. 

A törpeállam csapata ugyan már nyert meccset korábban, ám tétmeccsen ez volt az első siker – 22 vereségüket jegyeztek addig a pontig. A hazaiak pedig nem tartalékoltak és a találkozót végigjátszotta az arsenalos Henrikh Mhitarjan is - most eljött as visszavágó ideje.

Julio Cesar Ribas fiai nem álltak meg, ha már egyszer ráéreztek a győzelem ízére, folytatni akarták a menetelést. Liechtenstein ellen már nem voltak olyan óriási underdogok, ám már a 15. percben hátrányba kerültek. Jól mutatja a mentális erejüket, hogy a hagyományoktól eltérően nem törtek ettől össze és a második félidőben két gyors góllal fordítani tudtak, így már 6 ponttal állnak.

A FIFA világranglistán 16 helyet kúsztak előre március óta, igaz még így is csak a 190. (!) pozíciót uralják.

Kissé bonyolítja a helyzetet, hogy az örmények sem rogytak meg a korábban említett fiaskó után, hiszen azt követően idegenben 4-0-al gázoltak át a kvartettet vezető Macedónián - habár ez a meccs azért erősen gyanús. A FIFA szerint nagyjából 90 hely van köztük a ranglistán, de lássuk be, mindkét csapat piszok gyenge.

Bármilyen hihetetlen is ezt leírni, de Gibraltárnak arra is van esélye, hogy megnyerje a csoportot és az utóbbi időben mutatott játék alapján nagyon csúnyán lenézik őket a bukik. Azt nem vitatjuk persze, hogy Mhitarjanék a favoritjai az összecsapásnak, de jelen állapotokat ítélve 17-ből (ennyi a hazai odds) minimum kétszer behúzná Gibraltár a meccset, tehát nyeretésük mindenképpen +EV.

Ráadásul még a döntetlen bebiztosításával is nagyon szép oddsra van kilátás, így ez az opció lehet a célszerűbb, de aki erre adja a fejét ne bánkódjon, ha mégis 0-4-gyel végződne a találkozó, hiszen bőségesen benne van a pakliban.

 

 • Gibraltár - döntetlen esetén a tét visszajár @13.00   

 

[2710817] 2018-11-16 20:45:00 Gibraltár - Örményországx;
 • Pro
  varin
  2018. november 15., Csütörtök 15:09

  Nations League 4 | Gibraltar-Armenia

  2018. november 16., Péntek 20:45
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Döntetlen esetén tét visszajár
  • Tipp:Gibraltar nyer
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:13.00
  • Eddig éri meg:10
  • Tét:3
  • INDOKLÁS:

   Töröltettem az előző tippet, ugyanis elnéztem az oddsokat - hatalmas hiba lenne nem a DNB-t megtenni a Gibraltár line helyett. Előbbinek 13, utóbbinak 17 a szorzója, szóval mindenképpen cashoutoljuk a Beten a tétünket is tegyük át a DNB-re.

   Az indoklás ugyanaz, nevezetesen hazai pályán sikerült kikapniuk az örményeknek, majd egy jó bundás meccsen verték Macedóniát. Gibraltár remek formában van, a jereváni siker után Liechtensteint is verték. Mivel az élen álló macedónok előbb Liechtensteinbe utaznak, majd fogadják Gibaraltárt, valós továbbjutási esélyük nincsen az örményeknek és akár pénzt is kereshetnek ezzel a meccsel. Egy kis aprót megér szerintem.

  • Eredmény:

   2-6 ( 1-1 )

megosztom