Német foci

Edzők végveszélyben - a szorzók alapján ezek a Bundesliga-fejek hullhatnak

megosztom

A bukik szerint a Bayern és a Bayer taktikusai alatt rezeg leginkább az a bizonyos léc, de Dárdai oddsa is beesett.

A német élvonal lassan a harmadánál jár és több nagynevű csapat eddig a várakozások alatt teljesít. A legtöbb hírt egyértelműen a címvédő Bayern München szolgáltatja, de szépen beragadt a Leverkusen és a Schalke is, sőt a villámrajtot vett Hertha is megtorpant.

fotó: bundesliga.de

Niko Kovac karrierje csúcsán érkezett Münchenbe, miután pont a bajorokat legyőzve tavaly Német Kupa győzelmet ünnepelhetett a Frankfurttal. Volt csapata jelenleg megelőzi a tabellán, ám ez még a kisebb baj lenne, csakhogy a szekér meglehetősen döcög vezetésével. Legutóbb a Dortmund elleni Klassikeren maradt alul a gárda, ahol ugyan jobban játszott mint eddig, de a fiatal tehetségekkel tűzdelt Darazsak végül felőrülték a kiöregedőben lévő társaságot. Az ünnepi sörzuhanyból a klubvezetők is kivették a részüket:

Jól mutatja a müncheni krízis mértékét, hogy 

a Bayern az utóbbi 7 bajnokiján mindössze 8 pontot gyűjtött és ennyi fordulót követően ekkora hátrányból még soha nem sikerült behúznia a Salátástálat.

Óriási a baj Leverkusenben is, hiszen a tavaly még 5. helyre befutó klub idén teljesen szétesett. A 24 kapott góllal holtversenyben a második legrosszabbak és 11 meccsen eddig mindössze 2 győzelmet jegyeznek. Ehhez képest a vezetőség egyelőre türelmes Heiko Herrlich-el, mivel szép győzelmeket is elkönyveltek az utóbbi hetekben, így egyelőre nincs annyira kereszttűzben, mint horvát kollégája, Kovac.

Érdekesség, hogy Dárdai Pál oddsa is óriásit zuhant az utóbbi hetekben. Október végén még bebetonozottnak tűnt helye, amit az akkori 41-szeres szorzó szemléltetett, ez azonban az utóbbi öt meccsen jegyzett három reminek és két zakónak köszönhetően immár 12.00-re esett!

Szerinted kit kaszálnak el legközelebb?
A következő távozó Bundesliga edző 2019 június 1-ig    
Niko Kovac 2.50
Heiko Herrlich 3.50
Friedhelm Funkel 5.00
Bruno Labbadia 5.00
...  
Domenico Tedesco 8.00
Dárdai Pál 12.00
...  
mindenki marad 101.00
268479
megosztom